OTIŠLA SA LICA MESTA: Milka Forcan imala udes!
Foto: Damir Dervisagic

Čuknula prikolicu

OTIŠLA SA LICA MESTA: Milka Forcan imala udes!

Crna Hronika -
Bivša potpredsednica „Delte“ imala udes u Ulici serdar Jola na Dedinju, a nakon što je zakačila drugo vozilo, otišla je. Ona pak tvrdi da je udarila u „metalnu konstrukciju“

BEOGRAD - Milka Forcan, bivša saradnica Miroslava Miškovića i jedna od najuspešnijih poslovnih žena u Srbiji, doživela je juče manju nezgodu u Ulici serdar Jola, u Diplomatskoj koloniji na Dedinju. Policiji se posle toga javio vozač koji tvrdi da je ona udarila njegov automobil i potom napustila lice mesta, što je Forcanova demantovala za Kurir.

Kako nezvanično saznajemo, nezgoda se dogodila oko 17 sati, dok je u ulici u elitnom delu Beograda s jednog gradilišta izlazio bager.Patrola na licu mesta- Automobil „dajevu“, koji je vukao prikolicu, stao je kako bi sačekao da se bager okrene i da prođe. Međutim, naišao je „mercedes“, koji je vozila žena koja nije stala, već je tokom prolaska zakačila prikolicu. Posle toga je nastavila vožnju i 20-30 metara dalje zastala, a kad su svi pomislili da će se vratiti na lice mesta, žena je dala gas i otišla - rekao je izvor za Kurir.Prema rečima našeg sagovornika, vozač „dajevua“ je zapisao registarsku oznaku na „mercedesu“ i pozvao policiju, a ubrzo je utvrđeno da je reč o vozilu koje se vodi na Milku Forcan.

- Patrola je izašla na lice mesta po pozivu muškarca koji je tvrdio da je oštećen u saobraćaju, odnosno da je njegovo vozilo udario „mercedes“, koji je posle toga, kako je tvrdio, napustio mesto događaja. Obavljen je uviđaj i utvrđeno je da je u pitanju mala materijalna šteta. To je sve što trenutno možemo da vam kažemo - rekli su nam sinoć u policiji.Milka Forcan je sinoć za Kurir potvrdila da je imala nezgodu, ali je rekla da nije udarila u drugo vozilo, već u „metalnu konstrukciju“, a demantovala je i da je, navodno, pobegla s lica mesta.Ulicu blokirao šleper- Ulicu serdar Jola blokirao je šleper jer se tu nalazi gradilište. Pošto nisam mogla da prođem do svoje kuće, krenula sam lagano u rikverc kako bih prošla drugim putem i nastavila vožnju ka kući. Tad sam udarila u nekakvu metalnu konstrukciju koja je bila iza mene.

Zaustavila sam se oko 20 metara dalje, kad sam obišla šleper, da vidim šta se desilo i primetila sam oštećenje na svom automobilu, koje nije bilo veliko, pa sam posle toga otišla. Nisam udarila u drugi automobil, niti nešto slično tome, i nisam pobegla, to nije bio saobraćajni udes - rekla je Forcanova za Kurir.

Zavidna karijeraUSPEŠNA ŽENAMilka Forcan (45) diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a prvo radno iskustvo iz oblasti marketinga stekla je u Londonu. Po povratku u Srbiju 1992. zaposlila se u preduzeću „Delta M“, a tokom 18 godina u „Delti“ radila je u oblasti međunarodne trgovine, finansija, marketinga i odnosa s javnošću. Potpredsednik „Delta holdinga“ postala je 2003. i aktivno učestvovala u širenju poslovne mreže te kompanije. Od 2004. do 2011. bila je predsednik Upravnog odbora „Jugohemije“, druge najveće veleprodaje farmaceutskih proizvoda u Srbiji. U maju 2010. Milka Forcan prestaje da radi u „Delta holdingu“. Član je Poslovnog saveta za Jugoistočnu Evropu (BAC), međunarodnog biznis foruma koji ima za cilj podršku evrointegracija za sve zemlje regiona.

BAHATO Javne ličnosti često krše saobraćajne propise PROLAZE KROZ CRVENO I VOZE PIJANIMeđu vozačima koji krše saobraćajne propise su i mnoge poznate ličnosti. Sin generala Nebojše Pavkovića Vuk nedavno je u centru grada autom marke BMW pokosio pešaka, koji je teško povređen. Kamere su više puta snimile voditelja Milana Kalinića kako čini saobraćajne prekršaje, prolazi kroz crveno svetlo, zaobilazi kolonu vozila preko tamvajskih šina. Pevač Darko Lazić je na motociklu izvodio egzibicije za potrebe televizijske emisije i tako načinio pet prekršaja. U bahate vozače spada i pevačica Nataša Bekvalac, koja je, takođe, snimljena kako prolazi kroz crveno, a Prekršajni sud u Kraljevu čak je izdao i nalog za privođenje pevačice zbog prekršaja za koji je predviđena kazna do 30 dana zatvora.Najveći ljubitelj dobre kapljice među poznatima koji voze bez premca je Vlado Georgijev, koji je 2010. uhvaćen sa 1,67 promila alkohola, a registrovano je da je vozio pijan čak šest puta. Njegova koleginica Ana Nikolić, kojoj je alko-testom utvrđeno 2,03 promila alkohola u krvi, vređala je policajce koji su je zaustavili, a kasnije se izvinila i priznala grešku. Promili alkohola u krvi nisu nepoznanica ni Romani Panić i Danijeli Vranić, koje su takođe imale posla s policijom, a pijan je 2012. vozio i bivši fudbaler Mateja Kežman.(S. O. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track