MAJKA MIHAJLA ŠARIKA: Slavio si rođendan tog dana, a gle kako te sad ispraćamo
Foto: Kurir

Sahranjen treći mladić iz vektre

MAJKA MIHAJLA ŠARIKA: Slavio si rođendan tog dana, a gle kako te sad ispraćamo

Crna Hronika -
Prijatelj porodice Šarik, opraštajući se od Mihajla rekao je da smrt ne boli i da boli ono što posle toga ostaje, a ne ostaje ništa, samo suze i praznina

BEGEČ – Mihajlo Šarik (24) iz Begeča, treći mladić koji je nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu ujutru, sahranjen je na mesnom groblju. Na poslednji večni počinak, Mihajla je ispratilo više stotina meštana, prijatelja, poznanika, drugova i drugarica sa kojima je odrastao.

Mihajlo je sahranjen između Srđana Vasiljeva (22), i Nemanje Glamočaka (22), koji su bili sa njim u vozilu. Otac Marko, koga je strašna vest o pogobiji sina, zateklana na radu u Južnoafričkoj Republici, majka Dušica i sestra Snežana, kao i mnogobrojna rodbina slomljeni su od bola, tuge i neverice..

-Mišo moj, sine moj... Nemoj da ideš, moli te majka. Jao kuku meni šta me snađe. Slavio si rođendan toga dana, a gle sada kako te ispraćamo. Ovo majkino srce ne može da izdrži srećo moja – jaukala je majka nad belim sandukom, na čije krike nije bilo čoveka koji je mogao da ostane hladnokrvan i da ne pusti suzu.

Prijatelj porodice Šarik, opraštajući se od Mihajla rekao je da smrt ne boli i da boli ono što posle toga ostaje, a ne ostaje ništa, samo suze i praznina.

-Deco, omladino, klonite se poroka i brzih mašina. Mišo naš, bio si miran, neposredan, voleo si sport, pecanje i muziku – tužnim glasom rekao je porodični prijatelj.

Meštani Begeča, još ne mogu da poveruju da su tri mlada života nestala za tren, a da presednik Mesne zajednice, nije proglasio Dan žalosti, za tri mlada života, jer ovo je tragedija kakva se ne pamti u ovom mestu.

Nesreća se dogodila kada je „opel vektra“ kojom je upravlja Vasiljev, usled neprilagođene brzine, izletela s puta i zakucala se u električni stub.

Kako je utvrđeno obdukcijom on u sebi imao 2.083 promila alkohola, a u alkoholisanom stanju su bila i druga dvojica nastradalih mladića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track