OVO JE DEVOJKA IZ BMW SMRTI: Upali smo u vodu i nastala je panika!
Foto: Marina Lopicic

Preživela nesreću na Adi Huji

OVO JE DEVOJKA IZ BMW SMRTI: Upali smo u vodu i nastala je panika!

Crna Hronika -
Nisam mogla da izađem, izgubila sam nadu. Onda je Dušan otvorio moja vrata, opisala je Milica Jokić (18) šta se dogodilo kad su kola uletela u Dunav. Ona se još nije oporavila od nesreće u kojoj je izgubila troje prijatelja

BEOGRAD - Borila sam se za život. Voda je brzo punila automobil. Pokušavala sam da otvorim vrata, ali nikako nisam mogla. Uhvatila me je panika!Ovim rečima, kako Kurir nezvanično saznaje, Milica Jokić (18) je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu opisala trenutke stravične nesreće u kojoj je nastradalo troje njenih prijatelja.Izgubila drugaricuTinejdžerka, koja se još uvek nije oporavila od šoka zbog tragedije koju je preživela, podsetimo, bila je jedan od putnika u BMW koji je 22. novembra sleteo u Dunav na Adi Huji. Osim Milice i vozača Dušana Jovanovića (19), nesreću je preživeo još i Luka Višnjić, sin voditeljke Olje Bećković. U stravičnom udesu živote su izgubili Anastasija Stajić (16), koja je bila najbolja drugarica preživele Milice, Nemanja Antić (18), kao i Miloš Janković (20), koji je bio zatvoren u gepeku.Milica Jokić juče se pojavila u javnosti prvi put otkako se nesreća dogodila. Ona je u Palatu pravde došla u pratnji dvojice muškaraca, a zamenik višeg tužioca jednom od njih dozvolio je čak i da prisustvuje saslušanju zbog njenog lošeg zdravstvenog stanja. Nesrećna devojka, čije je saslušanje trajalo duže od sat vremena, povremeno je plakala, ali je detaljno opisala kobnu noć.- Bili smo u kafiću, u centru grada. Svi smo popili po nekoliko pića. Odlučili smo da iz lokala u kom smo bili odemo na Adu Huju. Nije bilo mesta za sve nas u kolima, pa je Miloš predložio da se on prebaci u gepeku. Ja sam sedela na mestu suvozača - ispričala je navodno devojka.Svi bili veseliU kolima su svi bili veseli, svirala je muzika i šalili su se, navela je Milica. U trenutku kad su skrenuli ka Adi Huji, kako je rekla, niko nije primetio da se put završava.- Sledeće čega se sećam je da smo upali u vodu. Nastala je panika. Sve vreme sam pokušavala da otvorim vrata, ali nikako nisam mogla. Već sam gubila nadu, mislila sam da je gotovo... Onda je Dušan nekako otvorio moja vrata i ja sam izronila - ispričala je preživela tinejdžerka.

OdloženoLUKA IZOSTAO SA SASLUŠANJALuka Višnjić, sin Olje Bećković, kome je u udesu povređena ruka, trebalo je da juče bude saslušan. Kako Kurir nezvanično saznaje, on se nije pojavio zbog terapija na koje posle operacije mora da ide.Slične nesreće- 20. jun 2014. Petorica drugova poginula su na obilaznici oko Beograda kod Batajnice kad je „audi A3“ velikom brzinom uleteo u deo puta koji je zbog radova zatvoren za saobraćaj i zakucao se u nadvožnjak u izgradnji- 27. oktobar 2014. Trojica mladića i dve devojke poginuli su na Kružnom putu u blizini Resnika kad se „reno klio“ u kom su se nalazili direktno sudario s turskim šleperom- 6. decembar 2014. Trojica drugova iz Begeča poginula su na ulazu u ovo mesto. „Opel vektra“ u kojoj su bili u blagoj krivini izletela je s puta i udarila u banderu. Utvrđeno je da je mladić za volanom u trenutku nesreće bio pijan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja