DA LI STE GA VIDELI: Porodica traga za nestalim Darkom Jovanovićem (33)
Foto: Kurir

APEL ZA POMOĆ

DA LI STE GA VIDELI: Porodica traga za nestalim Darkom Jovanovićem (33)

Crna Hronika -
Pre dve nedelje u imao je starhovite bolove u glavi izleteo je iz kuće i pobegao prema šumi koja vodi ka Kolubari. Više od dve nedelje nemamo ni traga ni glasa o njemu. Policija intezivno traga, kaže majka nestalog Darka

OBRENOVAC - Darko Jovanović (33) nestao je 27. novembra u Obrenovcu. Njegov nestanak policiji prijavila je majka Verica koja moli sve građane da ukoliko ga vide prijave najbližoj policijskoj stanici.

- Darka svi znaju po nadimku Dosin i psihički je oboleo. Pre dve nedelje u imao je starhovite bolove u glavi izleteo je iz kuće i pobegao prema šumi koja vodi ka Kolubari. Više od dve nedelje nemamo ni traga ni glasa o njemu. Policija intezivno traga, ali smo se nezavisno od toga i mi zajedno sa komšijama i rodbinom organizovali više puta da ga tražimo, nažalost nismo uspeli da ga nađemo - priča kroz suze majka nestalog Darka.

Prema njenim rečima Jovanović ima rođenog brata Dejana i petogodišnju bratanicu.

- Svi smo očajni jer ne znamo šta je sa njim toliko dugo. Darko ima bratanicu koja neprestano traži strica kog mnogo voli... Da mi je samo da nađem sina - jeca Verica dok nam objašnjava očaj u kom su se našli.

Ko ima bilo kakvih informacija može da javi najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 064- 350 4527 Verica Jovanović

(J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track