DVA DANA POSLE KRVAVOG ZLOČINA U ČOKI: Pretio smrću bivšoj ženi
Foto: REUTERS

Nasilnik iza brave

DVA DANA POSLE KRVAVOG ZLOČINA U ČOKI: Pretio smrću bivšoj ženi

Crna Hronika -
Mihalju Š.(46) iz Ostojićeva kod Čoke, određen pritvor u trajanju do 30 dana jer je i pored sudske zabrane prilaska, bivšu suprugu pratio i pretio joj smrću

ČOKA - Samo dva dana nakon što je Andreu Lajčak (38) iz Čoke, nožem izmasakrirao bivši muž Gabor Lajčak (46), u ovoj severnobanatskoj opštini, pravovremenom akcijom policije i tužilaštva, izbegnuto je da još jedan slučaj nasilja u porodici dobije fatalan epilog.

Mihalja Š.(46) iz Ostojićeva kod Čoke, policija je 12. decembra, u večernjim satima,uhapsila i po odobrenju nadležnog tužioca odredila zadržavanje do 48 sati, jer je bivšoj supruzi T. Đ. (44) iz Ostojićeva, pretio smrću.

Ona se požalila policiji da je bivši muž prati i preti joj smrću. Prema saznanjima Kurira, osumnjičeni je u dužem vremenskom periodu na taj način zastrašivao bivšu suprugu:­

" Mihalju Š. izrečena je sudska mera zabrane prilaska porodici koju je kršio. Zabrana prilaska važi do marta 2015. godine. Osumnjičenom je nakon isteka policijskog zadržavanja određen pritvor u trajanju do 30 dana. On se tereti da je izvršio krivično delo nasilje u porodici­ potvrdio nam je izvor blizak istrazi.

(S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track