SMRT MANEKENKE U HAJATU: Ivi propofol davala drugarica sa VMA!

Novi detalji

SMRT MANEKENKE U HAJATU: Ivi propofol davala drugarica sa VMA!

Crna Hronika -
Anestetik koji je ubio Ivanu Bakić Bodrožić (31) nabavljala joj izvesna Sofija, njena dugogodišnja prijateljica koja radi kao medicinska sestra na uglednoj beogradskoj klinici

BEOGRAD - Ivana Bakić Bodrožić (31), koja je u četvrtak pronađena mrtva u sobi 326 u beogradskom hotelu „Hajat“, anestetik propofol, koji je za nju bio koban, nabavljala je kod svoje dugogodišnje drugarice Sofije, inače medicinske sestre na Vojnomedicinskoj akademiji.- Medicinska sestra, za koju se sumnja da je Ivu snabdevala anestetikom propofolom, zapravo je njena dugogodišnja prijateljica Sofija. Iako propofola nema u slobodnoj prodaji, te ga je nemoguće kupiti i na recept, Sofija je supstancu koja je Ivu koštala života nabavljala na VMA, gde radi kao medicinska sestra i prodavala ga nesrećnoj devojci - kaže izvor Kurira iz istrage i dodaje da se sumnja da je ista osoba Ivi stavila braunilu koja joj je bila u ruci.Otisci prstiju - Otisci su uzeti sa šprica i čekaju se rezultati. Tek tada moći će preciznije da se kaže da li je smrt devojke nesrećan slučaj ili ubistvo. Zasad se istraga vodi kao da je reč o zločinu, iako u sobi nije bilo tragova obijanja niti borbe. Proverava se sve - objašnjava naš sagovornik.Interesantno je da je braunila koja je zatečena u Ivaninoj veni bila obmotana i pričvršćena zavojem. Tog dana ona je najverovatnije od Sofije nabavila pet ampula propofola, od kojih su dve bile iskorišćene, a tri uredno složene u kutiju. Lekovi protiv bolovaU njenoj tašni pronađene su i tablete „ketonal forte“, koje se koriste protiv bolova, a pored njenog tela policija je zatekla još jedan špric pun bele tečnosti, za koji se pretpostavlja da je propofol.

PU BeogradPREUZELI SMO SNIMKE KAMERAKuriru je juče u Policijskoj upravi za Beograd rečeno da su preuzeti svi video-zapisi s kamera hotela „Hajat“ i da je u toku njihova analiza.- Obavljeno je više informativnih razgovora, a u toku daljeg rada obaviće se razgovori sa svim osobama koje su bile u kontaktu sa žrtvom, uključujući i bližu rodbinu. Takođe će biti obavljene sve kriminalističko-tehničke, DNK, hemijske i toksikološke analize - navode u beogradskoj policiji.

Soba 326TV BIO UKLJUČENIvana Bakić Bodrožić, kako Kurir nezvanično saznaje, u trenutku kad ju je sobarica zatekla mrtvu, bila je obučena samo u veš i spavaćicu.- Ležala je pored kreveta, na desnom boku. TV je bio uključen, a krevet je bio razmešten jer je očigledno prethodno ležala u njemu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track