Najnovije vesti

LEGIJA SE NIJE OBESIO: Lažna vest digla na noge celu Srbiju!
Foto: Arhiva

Zabela

LEGIJA SE NIJE OBESIO: Lažna vest digla na noge celu Srbiju!

Crna Hronika
Ulemek izdržava četrdesetogodišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića 12. marta 2003. godine!

BEOGRAD - Beogradom i Srbijom večeras se munjevito proširila vest da se u zatvoru u Zabeli, kod Požarevca "obesio Milorad Ulemek Legija". Međutim, Kuriru je iz vrha Ministarstva pravosuđa i Ministarstva unutrašnjih poslova potvrđeno da je reč o netačnoj vesti!

Dezinformacije su se raširile jer su danas oko zatvora Zabela kod Požarevca viđene jake snage policije i Žandarmerije. Prema pojedinim informacijama, oko 15 časova u krug zatvora su ušli supruga Milorada Ulemeka, kao i njegova majka, ali ta vest nije potvrđena. Upravo iz tog razloga su se prenele lažne glasine o navodnom samoubistvu!

Milorad Ulemek Legija je bivši pripadnik francuske Legije stranaca, član Srpske dobrovoljacke garde , vojnik a zatim i komandant Crvenih Beretki. Jedan od glavnih organizatora ubistava premijera Srbije Zorana Ðindica, bivšeg predsednika predsedništva Srbije Ivana Stambolica, članova SPO na Ibarskoj magistrali.

Ministarstvo pravde: Oštro demantujemo da je Ulemek pokušao da sebi oduzme životMinistarstvo pravde večeras je oštro demantovalo navode, koji su se pojavili na društvenim mrežama, da je Milorad Ulemek Legija pokušao da sebi oduzme život. Ministarstvo pravde je u saopštenju istaklo da u "Posebnom odeljenju Kazneno-popravnog zavoda u Požarevcu nije bilo vanrednih situacija i strogo demantuje navode, koji su se danas pojavili na društvenim mrežama, da je Milorad Ulemek Legija pokušao da sebi oduzme život". "U Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu - Zabeli, u toku današnjeg dana nije bilo vanrednih aktivnosti i situacija. Stanje je normalno i sve aktivnosti se odvijaju uobičajeno", navelo je Ministarstvo pravde u saopštenju.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...