HOROR U PRELJINI: U poljskom WC pronađeno mrtvo novorođenče
Foto: Fonet/Ilustracija

U toku istraga

HOROR U PRELJINI: U poljskom WC pronađeno mrtvo novorođenče

Crna Hronika -
Portparol Policijske uprave u Čačku Biljana Nastić nije mogla da precizira detalje, ali je rekla da je beba pronađena u poljskom toaletu i da je uviđaj u toku i obavlja ga zamenik Višeg javnog tužioca

PRELJINA - U poljskom toaletu u dvorištu kuće Ž.S u Preljini kod Čačka danas popodne oko 13.50 časova pronađeno je mrtvo novorođenče.

Kako Kurir sazanaje mrtvo novorođenče bilo je umotano u ćebe, a njega pronašao domaćin kuće kada je krenuo u toalet. Kada je ušao, u šolji je primetio novorođenče koje nije davala znakove života.

Telo mrtvog novorođenčeta je posalto na obdukciju, a pretpostavlja se da se beba verovatno ugušila posle porođaja.

Policija intenizvno traga za majkom.

- U jednom mestu kod Čačka pronađeno je mrtvo novorođenče, potvrdila je portparol Policijske uprave u tom gradu Biljana Nastić.

Ona nije mogla da precizira detalje, ali je rekla da je beba pronađena u poljskom toaletu i da je uviđaj u toku i obavlja ga zamenik Višeg javnog tužioca u Čačku.

Zamenik Višeg javnog tužioca u Čačku Dragan Kalaba potvrdio je da je mrtvo novorođenče pronađeno u toaletu Ž.S. u Prelijini.

"Rođeni brat od Ž.S. je krenuo do toaleta i tamo video tragove krvi", kazao Kalaba.

Prema njegovim rečima, nakon toga je došla Hitna pomoć i obaveštena je pogrebna sluzba. Lekar je konstatovao da je u pitanju žensko novorođenče, kome vrpca još uvek nije presečena što znači da je relativno skoro rođeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track