Najnovije vesti

Četvrta žrtva ludačke vožnje

Epilog udesa na Pančevačkom putu

Četvrta žrtva ludačke vožnje

Crna Hronika
Verovali smo da će se izvući. Kako sad Peđinom sinu da kažemo da ga otac više nikad neće zagrliti i poljubiti, neutešni su rođaci

PANČEVO - Nije se izvukao!

Lekari su pokušali sve, ali nisu uspeli da iz kandži smrti otrgnu Predraga Fuštića (37) iz Pančeva. Od povreda zadobijenih u stravičnom udesu 2. marta na Pančevačkom putu, Predrag je juče izdahnuo u Urgentnom centru, u kojem se nalazio mesec dana. Fuštić je tako, posle sestara Milene (28) i Ljiljane Rusov (23) i Jadranke Jović (23), četvrta žrtva vozača ubice Predraga Bojanića (34)!
Dom porodice Fuštić u Pančevu od juče je zavijen u crno.
- Teško nam je i zaista ne možemo da pričamo za novine. Molimo vas da razumete bol porodice. Predrag je bio jak i nadali smo se da će se izvući, ali nije uspeo - rekao je jedan od rođaka koji su se juče pojavili na vratima kuće Fuštića. Rođak nije ni pokušavao da sakrije tugu.
- Verovali smo da će se Peđa izvući. Baš nedavno mu je sestra bila u poseti i javila nam da je otvorio oči i počeo da reaguje na glas i dodir. Eto, verovali smo da će na kraju sve biti kako treba... Najteže je Miljanu, Predragovom sinu, kako  da mu kažemo da ga Predrag više neće zagrliti i poljubiti - rekao je rođak.
Teška nesreća dogodila se kad je Bojanić svojim BMW, u kom su bili Mirko G. (34), sestre Rusov i Jadranka Jović, pri brzini od oko 150 kilometara na sat i vozeći sa 0,39 promila alkohola u krvi, prošao kroz crveno svetlo i udario u Fuštićev „jugo”. Od siline udarca „jugo” se bukvalno prepolovio, a Fuštić je u komi prebačen u Urgentni centar.

Bojanić još u pritvoruPredrag Bojanić posle nesreće nije zadržan u pritvoru, a uhapšen je tek 4. marta po nalogu Zagorke Dolovac, republičkog javnog tužioca. Bojaniću je prekjuče produžen pritvor.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...