Četvrta žrtva ludačke vožnje

Epilog udesa na Pančevačkom putu

Četvrta žrtva ludačke vožnje

Crna Hronika -
Verovali smo da će se izvući. Kako sad Peđinom sinu da kažemo da ga otac više nikad neće zagrliti i poljubiti, neutešni su rođaci

PANČEVO - Nije se izvukao!

Lekari su pokušali sve, ali nisu uspeli da iz kandži smrti otrgnu Predraga Fuštića (37) iz Pančeva. Od povreda zadobijenih u stravičnom udesu 2. marta na Pančevačkom putu, Predrag je juče izdahnuo u Urgentnom centru, u kojem se nalazio mesec dana. Fuštić je tako, posle sestara Milene (28) i Ljiljane Rusov (23) i Jadranke Jović (23), četvrta žrtva vozača ubice Predraga Bojanića (34)!
Dom porodice Fuštić u Pančevu od juče je zavijen u crno.
- Teško nam je i zaista ne možemo da pričamo za novine. Molimo vas da razumete bol porodice. Predrag je bio jak i nadali smo se da će se izvući, ali nije uspeo - rekao je jedan od rođaka koji su se juče pojavili na vratima kuće Fuštića. Rođak nije ni pokušavao da sakrije tugu.
- Verovali smo da će se Peđa izvući. Baš nedavno mu je sestra bila u poseti i javila nam da je otvorio oči i počeo da reaguje na glas i dodir. Eto, verovali smo da će na kraju sve biti kako treba... Najteže je Miljanu, Predragovom sinu, kako da mu kažemo da ga Predrag više neće zagrliti i poljubiti - rekao je rođak.
Teška nesreća dogodila se kad je Bojanić svojim BMW, u kom su bili Mirko G. (34), sestre Rusov i Jadranka Jović, pri brzini od oko 150 kilometara na sat i vozeći sa 0,39 promila alkohola u krvi, prošao kroz crveno svetlo i udario u Fuštićev „jugo”. Od siline udarca „jugo” se bukvalno prepolovio, a Fuštić je u komi prebačen u Urgentni centar.

Bojanić još u pritvoruPredrag Bojanić posle nesreće nije zadržan u pritvoru, a uhapšen je tek 4. marta po nalogu Zagorke Dolovac, republičkog javnog tužioca. Bojaniću je prekjuče produžen pritvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track