ODLOŽENA SUĐENJA: Milićeva doveli, Mišić nije došao, naređeno privođenje

Palata pravde

ODLOŽENA SUĐENJA: Milićeva doveli, Mišić nije došao, naređeno privođenje

Crna Hronika -
Mišić, protiv kog se u Prvom osnovnom sudu vodi postupak zbog tuče sa američkim marincima u klubu „Plastik“ prošle godine, nije se pojavio, pa je sudija naložila policiji da ga pozove na sledeće ročište

BEOGRAD - U beogradskoj Palati pravde juče su zbog štrajka advokata za narednu godinu odložena suđenja navijaču Crvene zvezde Urošu Mišiću, generalnom direktoru istog kluba Zvezdanu Terziću, kao i Marku Milićevu i Vladimiru Jovanoviću, zvanom Vlada Japanac.

- Mišić, protiv kog se u Prvom osnovnom sudu vodi postupak zbog tuče sa američkim marincima u klubu „Plastik“ prošle godine, nije se pojavio, pa je sudija naložila policiji da ga pozove na sledeće ročište - kaže izvor iz suda.Marko Milićev, koji je optužen da je „mini-kantrimenom“ izazvao saobraćajnu nesreću, u kojoj je 25. jula na Brankovom mostu nastradao Luka Jovanović, doveden je iz zatvora u sud, kao i Vlada Jovanović, koji se tereti za iznudu. Zvezdan Terzić, kom je trebalo da počne ponovljeno suđenje za zloupotrebe oko transfera fudbalera, pojavio se u Višem sudu u Beogradu.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track