NAPAD NA BEKA: Amatere jure više od mesec dana!
Foto: Dragan Kadic

Istraga bez rezultata

NAPAD NA BEKA: Amatere jure više od mesec dana!

Crna Hronika -
U istrazi je dosad saslušano više svedoka, među kojima su i biznismen Stanko Subotić i vlasnik „Delta holdinga“ Miroslav Mišković

BEOGRAD - Iako je od pokušaja ubistva biznismena Milena Beka prošlo već više od mesec dana, policija nema osumnjičene niti je, po svemu sudeći, blizu njihovog otkrivanja.Na Milana Beka, podsetimo, pucano je 14. novembra ispred njegove porodične kuće u naselju Senjak. Iz beogradske policije još tad su obećali efikasnu istragu i brzo rasvetljavanje napada, tim pre što se tvrdilo da iza pokušaja ubistva stoje amateri, koji su napravili mnogo grešaka i ostavili brojne tragove. Međutim, do danas istraga tapka u mestu.

Oporavio se... Milan Beko
Oporavio se... Milan Beko

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je juče da očekuje da ga policija obavesti o rezultatima istrage.- Isto tako očekujem da će me obavestiti ako nema rezultata, pa da vidim šta ću da preduzmem u tom smislu - rekao je Stefanović.U istrazi je dosad saslušano više svedoka, među kojima su i biznismen Stanko Subotić i vlasnik „Delta holdinga“ Miroslav Mišković.(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track