MASAKR U SVILAJNCU: Ćerka gledala kako joj otac kolje majku!

Porodična tragedija

MASAKR U SVILAJNCU: Ćerka gledala kako joj otac kolje majku!

Crna Hronika -
Srbislav Todorović (43) naočigled deteta (11) usmrtio suprugu Gordanu (40), pa se ubio

SVILAJNAC - Srbislav Todorović (43) zaklao je juče u Svilajncu svoju ženu Gordanu (40) pred njihovom maloletnom ćerkom (11), a potom sebi prerezao vrat! Nesrećna žena preminula je na licu mesta, dok je Srbislav umro na putu za bolnicu u Ćupriji.Porodična tragedija dogodila se juče oko 14.30 sati u stanu u Ulici kneza Miloša u centru Svilajnca.Tražila razvod jer je pio- Prizor koji smo zatekli u stanu bio je stravičan. Žena je ležala u dnevnoj sobi u lokvi krvi. Bila je izbodena po telu i zaklana. Muškarac kome je bio prerezan vrat ležao je pored nje i davao znake života. Imao je više uboda po stomaku i vratu. Međutim, i on je ubrzo preminuo usled obilnog krvarenja. Zločin je izvršen kuhinjskim nožem - kaže sagovornik Kurira iz istrage.

Žrtva... Gordana Todorović
Žrtva... Gordana Todorović

Prema rečima komšija, Srbislav i Gordana bili su dugo u braku, živeli su u selu Dublja kod Svilajnca i imali dve ćerke.- Pre tri meseca Gordana je napustila kuću u kojoj su živeli u nameri da se razvede i došla u Svilajnac. Nije više mogla da podnese Srbislava, koji je imao problema sa alkoholom. Imali su dve ćerke, starija je u Kragujevcu i ide u drugu godinu srednje škole, dok je mlađa, stara 11 godina, bila s Gordanom - priča komšinica.Dete doživelo šokOna dodaje da je Srbislav u stan kod Gordane došao oko 14 sati i da ništa nije ukazivalo da će se dogoditi tragedija.- Njihova izbezumljena ćerkica, koja je sve gledala, odjednom je, vrišteći, izletela iz stana u hodnik. Jadno dete, gledalo je kako joj otac kolje majku - navodi potresena komšinica.Ona naglašava da Gordanu zna od pre tri meseca.- Ranije je radila kao frizerka, a nedavno je počela da radi za jednu inostranu firmu. Koliko znam, nije imala problema sa mužem - kazala je komšinica.

Težak životGORDANA SE MUČILA ZA SVOJU DECUPoznanici tragično nastradalog para kažu da je Srbislav Todorović bio jedinac kao i Gordana, s tim što je ona kao mlada ostala bez roditelja.- Mučila se za te devojčice i sad ovako da završi. Strašno - kaže komšinica koja živi u istoj ulici u kojoj se desio tragičan slučaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track