Zločin u Novom Pazaru: Ubio ženu hicima iz puške, pa sebe!

Užasno

Zločin u Novom Pazaru: Ubio ženu hicima iz puške, pa sebe!

Crna Hronika -
Ništa nije nagoveštavalo da se može dogoditi ovakva strahota. Nismo čuli svađu, niti išta što bi ukazalo da u kući nešto nije u redu, rekle su komšije

NOVI PAZAR - Vladan Sekulić (42), bivši policajac iz Novog Pazara, ubio je juče s nekoliko hitaca iz lovačke puške suprugu Svetlanu (37), a zatim pucao sebi u glavu. Tragedija se dogodila u porodičnoj kući u Ulici Zenuna Haskovića u naselju Potok.

- Ništa nije nagoveštavalo da se može dogoditi ovakva strahota. Nismo čuli svađu, niti išta što bi ukazalo da u kući nešto nije u redu - rekle su komšije. U trenutku tragedije u kući su bili sami Vladan i Svetlana.Vladan je do pre 15 godina radio u policiji, a onda je prešao u „Telekom“, gde je bio portir.- Bio je vredan i cenjen na poslu. Međutim, nedavno je operisao kičmu. Kažu da je posle toga bio depresivan - kažu prijatelji porodice.Iza Sekulića ostali su dvojica sinova. Jedan je na fakultetu, drugi je učenik šestog razreda osnovne škole. U mobilnom telefonu Vladana Sekulića pronađena je oproštajna poruka sledeće sadržine: „Žena ni za šta nije kriva“.- Ovo je bila neka vrsta poruke, umesto oproštajnog pisma - kaže izvor iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track