NAČELNIK MILIĆ: Još ne znamo da li je na Beka pucao profesionalac ili amater
Foto: RTS

Istraga tapka u mestu?

NAČELNIK MILIĆ: Još ne znamo da li je na Beka pucao profesionalac ili amater

Crna Hronika -
On je naveo da je urađena je analiza svih materijalnih tragova nađenih na licu mesta, a da je u toku detaljna provere baznih stanica i kamera

BEOGRAD - Načelnik policijske uprave Beograda Veselin Milić izjavio je da se još uvek ne zna da li je na biznismena Milana Beka pucao profesionalac ili amater.

"Nakon dosadašnje istrage, ne može se pouzdano tvrditi da li je reč o profesionalnom, naručenom ubistvu. Preduzimaju se sve operativne taktične i tehničke mere i druge radnje u saradnji sa nadležnim tužilaštvom", rekao je Milić.

On je naveo da je urađena je analiza svih materijalnih tragova nađenih na licu mesta, a da je u toku detaljna provere baznih stanica i kamera, kao i da se razgovora sa svim osobama koje mogu da doprinesu rasvetljavanju slučaja.

Biznismen Milan Beko ranjen je 14. novembra sa dva hica u stomak, ispred porodične kuće u beogradskom naselju Senjak.

Dan posle napada premijer Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekli su da na Beka nije pucao profesionalac.

U istrazi je do sada saslušano više svedoka, među kojima su, kako su preneli mediji, biznismen Stanko Subotić i vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track