OVO JE MREŽA ELITNE PROSTITUCIJE: Klijenti Mimi Oro i strane delegacije!
Foto: Marina Lopicic

Otkrivamo

OVO JE MREŽA ELITNE PROSTITUCIJE: Klijenti Mimi Oro i strane delegacije!

Crna Hronika -
BIOGRAFIJA: Mihajlo Maksimović (33), za koga je radila starleta iz Jagodine, posao je započeo u Atini pre sedam godina. Poslednje tri godine radi u Srbiji i Crnoj Gori. U „haremu“ ima sedam devojaka, a mesečno zarađuje od 5.000 do 7.000 evra

BEOGRAD - Mihajlo Maksimović (33), koji je pod istragom zbog sumnje da je organizovao mrežu elitne prostitucije, u okviru koje je nedavno uhapšena Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, ovim poslom bavi se poslednjih sedam godina, saznaje Kurir. Maksimović u svom „haremu“ ima sedam devojaka, a starleta iz Jagodine za njega radi godinu i po dana.Sagovornik Kurira otkriva detalje o Maksimoviću, koji je u medijima označen kao glavni estradni makro.- Mihajlo je rođen u Grčkoj, u Tripoliju, a familija mu je iz Šapca. Prvi posao vezan za prostituciju i belo roblje bio mu je u Atini. Tu je imao iznajmljen stan, a devojke je iz Beograda slao avionom ili ih je vozio kolima. Prostitutke su odlazile samo na dogovorenu šemu i odmah bi se vraćale u Srbiju. U Grčkoj je prekinuo s poslom kad su mu devojke pohapšene. To je bilo pre tri godine. Od tada radi isključivo u Srbiji i Crnoj Gori. Ovaj posao radi sa suprugom, s kojom poslednjih deset godina živi u centru grada. Ona se takođe bavi prostitucijom, a posao joj je i da savetuje devojke kako da se ponašaju s klijentima - objašnjava naš dobro obavešteni izvor.

Mimi Oro radi za Mihajla Maksimovića godinu i po dana - Ponuda... Slika iz Maksimovićevog kompjutera
Mimi Oro radi za Mihajla Maksimovića godinu i po dana - Ponuda... Slika iz Maksimovićevog kompjutera

Sve preko posrednikaNaš sagovornik tvrdi da je Mimi Oro za Maksimovića počela da radi preko posrednika pre godinu i po dana.- S njom, kao i sa ostalim devojkama, zaradu je delio 60:40 odsto ili pola-pola. One su usluge naplaćivale od 150 do 250 evra. Maksimović je mesečno zarađivao od pet do sedam hiljada evra. Njegove devojke često su koristili fudbaleri, među njima i jedan bivši fudbaler Partizana koji je doskoro igrao u Turskoj. Takođe, klijenti su vlasnici fudbalskih agencija, menadžeri, direktori, bankari, članovi stranih delegacija koje dolaze u Beograd - navodi naš sagovornik.On objašnjava kako funkcioniše ovaj lanac.- Sve je išlo preko posrednika. Njegov broj telefona imali su isključivo ljudi koji su ga dobro poznavali. Oni bi zakazivali sastanak, a onda bi se Mihajlo nalazio s klijentima u kafiću. Preko kompjutera im je pokazivao fotografije devojaka i cenovnik. Nakon toga bi on ili njegov vozač u dogovoreno vreme odvozili devojke na odredište. One su prevožene crnim „pasatom“ i „mercedesom E klase“ uglavnom u luksuzne beogradske hotele, a ponekad i u kuće koje je iznajmljivao. On bi radio do ponoći i onda bi se povlačio u kuću. Posao bi nastavljala dva pomoćnika. Novac su uzimale isključivo devojke kako Mihajlo ne bi bio sumnjiv - objašnjava naš sagovornik.Leti u BudviPrema njegovim rečima, Maksimović je tokom leta posao prebacivao u Budvu.- Međutim, prošle godine u Budvi je imao ozbiljan problem, koji ga je zamalo koštao glave. Jednom kriminalcu je zapalio automobil, nakon čega su mu njegovi drugovi pištoljima unakazili lice. Ozbiljno je bio povređen - kaže izvor Kurira.

Dva puta hapšenPONOVO POKREĆE POSAOMaksimović je dva puta privođen u poslednja dva meseca: prvi put sredinom novembra prošle godine, ali je ubrzo pušten, a onda je ponovo uhapšen pred Novu godinu. Nakon saslušanja je pušten, ali se očekuje da će Prvo osnovno tužilaštvo protiv njega pokrenuti istragu. Inače, kako nezvanično saznajemo, Maksimović je odmah po izlasku iz policije počeo ponovo da okuplja devojke kako bi nastavio posao.

Katalog... Slika Vještice iz računara makroa
Katalog... Slika Vještice iz računara makroa

Pravila ponašanjaI ANĐELA VEŠTICA RADILA ZA NJEGANaš sagovornik otkriva da je za Maksimovića radila i go-go igračica Anđela Veštica.- Međutim, posvađali su se i ona je izašla iz posla. Za njega je radila i misica Brčko distrikta. Sve devojke su morale da znaju kako da se ponašaju. Strogo im je bilo zabranjeno da razmenjuju brojeve telefona s klijentima. Kad bi prekršile pravilo, bile bi finansijski i fizički kažnjene - on bi nasrtao na njih, šamarao ih, ucenjivao i pretio roditeljima - kaže naš sagovornik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track