ZAKUCALI SE U BETONSKI STUB: Poginuo dečak (16) dvojica vršnjaka teško povređeni
Foto: B Vranjesevic

Crni vikend u Kragujevcu

ZAKUCALI SE U BETONSKI STUB: Poginuo dečak (16) dvojica vršnjaka teško povređeni

Crna Hronika -
Trojica maloletnika, od kojih nijedan nije imao vozačku dozvolu, automobilom su se zakucali u betonski stub kada je jedan od njih, koji je bio za volanom, izgubio kontrolu nad vozilom
1 / 3 Foto: B Vranjesevic

KRAGUJEVAC - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju uveče, oko 21.40, dogodila u Ulici Milivoja Bankovića Sićka u kragujevačkom naselju Beloševac, poginuo je jedan šesnaestogodišnjak, a dvojica sedamnaestogodišnjaka su povređena.

Kako nam je rečeno u Hitnoj pomoći, oni su zadobili kontuzije.

Kurir nezvanično saznaje da su se trojica maloletnika, od kojih nijedan nije imao vozačku dozvolu, automobilom zakucali u betonski stub kada je jedan od njih, koji je bio za volanom, izgubio kontrolu nad vozilom. Automobil se potom prevrnuo na krov.

U izvlačenju poginulog i povređenih iz automobila učestvovali su i vatrogasci-spasioci koji su morali da seku lim zgužvanog vozila.

Još dve smrti

Ovo je bio crni vikend u Kragujevcu, pošto je u subotu uveče jedan dvadesetčetvorogodišnji mladić podlegao povredama koje je zadobio kada ga je, kao pešaka, udario automobil.A u nedelju, u zoru, oko 05.10, jedan šezdesetdevetogodišnji muškarac izvršio je samoubistvo skokom sa terase svog stana na 12. spratu solitera u centru grada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track