OTIMAO PAZAR: Uhapšen serijski pljačkaš trafika

Operisao po Zemunu i Novom Beogradu

OTIMAO PAZAR: Uhapšen serijski pljačkaš trafika

Crna Hronika -
Privedeni je zajedno sa još jednim saradnikom koji je u bekstvu ulazio u prodavnice, kroner šopove, i od radnica na kasi najpre tražili da kupe neku sitnicu,a zatim su kada bi radnica otvorila kasu da vrati kusur za plaćenu robu najčešće uz pretnju lažnim pištoljem ili nožem, otimali novac

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je B. P. (28), zbog postojanja osnova sumnje da je, sa još jednom osobom, na području opština Zemun i Novi Beograd, izvršio 10 krivičnih dela – šest razbojništava i četiri teške krađe na drzak način.

Policija sumnja se da su krivična dela izvršili u periodu od 1. aprila do 15. juna 2014. godine, tako što su uz pretnju replikom pištolja, nožem i uz upotrebu sile, od radnika u objektima „Corner shop“, „Trafika“, pekarama i drugim prodavnicama mešovite robe oduzimali dnevni pazar.

Osumnjičeni su ulazili u prodajne objekte nemaskirani i od radnica na kasi najpre tražili da kupe neku sitnicu, kao što su upaljač, maramice, nes kafa ili flašica vode. Potom su koristili momenat kada bi radnica otvorila kasu da vrati kusur za plaćenu robu, pa su, najčešće uz pretnju lažnim pištoljem ili nožem, otimali novac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track