BIOGRAFIJA NOVOPAZARSKOG ROMEA: Zbog devojke napadač sa Fejsbuka krao dnevnike, pucao i bacao bombe
Foto: Kurir

Pucao na vršnjaka iz automata

BIOGRAFIJA NOVOPAZARSKOG ROMEA: Zbog devojke napadač sa Fejsbuka krao dnevnike, pucao i bacao bombe

Crna Hronika -
Uhapšeni Mervan I. (18) se tereti da je iz automatske puške ranio svog vršnjaka, karijeru je počeo kao maloletnik krađom sedam dnevnika, bacanjem bombe zbog devojke, pucnjavom u vazduh jula prošle godine, a bio je i ranjen kada ga je upucao dečko njegove bivše devojke

NOVI PAZAR - Uhapšeni Mervan I. (18), koji je zbog svađe na Fejsbuku iz automata pucao u vršnjaka K.S., a potom ga ubo nožem, u sukob sa zakonom ušao je pre dve godine.

On je početkom oktobra 2013. ukrao sedam dnevnika iz Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj” i bacio ih u reku Jošanicu kako roditelji njegove devojke ne bi saznali da ona ima veliki broj izostanaka.

Zbog iste devojke, “novopazarski Romeo”, kako su ga mediji nazvali, u probleme je upadao i prošle godine, pa je ljubomoran zbog toga što je na drugarsko večeotišla sa drugim dečakom dojavio da je u Domu omladine, gde se održavala proslava, podmetnuta bomba.

Policija ga je ubrzo otkrila, a kako je tada bio maloletan, pušten je na slobodu i predat Centru za socijalni rad. - Dečaku je tada određena mera pojačanog nadzora od šest meseci do dve godine, a sa njim i roditeljima je više puta razgovarano - kažu u Centru.

Nakon dojave o bombi, Mervana je devojka ostavila, a on je u julu 2014. u centru Novog Pazara ispalio sedam metaka uvis i u asfalt.

Tada je lakše povređen prolaznik. Čim je izašao iz pritvora, novi dečko njegove bivše devojke je pucao u njega.

- Nekoliko puta smo ga hapsili, podnosili krivične prijave, ali bi se uvek brzo obreo na slobodi - kažu.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja