SIN U ŠOKU: Otac mi nije rekao da je zgazio devojke u Surčinu

Pregažene dve tinejdžerke

SIN U ŠOKU: Otac mi nije rekao da je zgazio devojke u Surčinu

Crna Hronika -
Nismo znali da je moj otac udario te dve devojčice, pa pobegao, kaže N. V. (31), sin vozača „seata“ Danila Vukovljaka (57), koji je uhapšen u sredu

BEOGRAD - U šoku smo! Porodica i ja nismo znali da je moj otac udario devojčice pa pobegao! Ništa nam nije rekao. Verovatno je bio uplašen, pa je tako odreagovao.Ovo je juče za Kurir kroz suze rekao N. V. (31), sin Danila Vukovljaka (57), koji se sumnjiči da je u Skopljanskoj ulici u Surčinu „seatom“ naleteo na Saru Marjanović (17) i Milicu Spirić (17) i teško ih povredio, a potom pobegao s lica mesta.Nisam vozio „seat“- Video sam „seat“ parkiran u garaži, ali otpozadi. Nisam znao da je oštećen. Tata je u sredu premestio automobil, ali nije mi jasno zašto ga je pomerao kad se ubrzo sam predao. Policiji je odmah priznao gde je vozilo. On se nekoliko sati nakon nesreće vratio na lice mesta, ali tamo ništa nije zatekao - plačući priča N. V.Kako kaže, brat i on su bili na poligrafskom testiranju, gde je utvrđeno da oni nemaju nikakve veze sa nesrećom.- Ne vozim taj automobil, već moj otac. Nemam ništa s tim! Te noći niko nije bio s tatom u vozilu, bio je sam - rekao je mladić.Osim Vukovljaka, uhapšen je i njegov kum Bojan P. (32), u čijoj je garaži nađen slupan „seat“.Danilo radi u Rusiji- Danilo je automobil sakrio na svega stotinak metara od kuće, a Bojan P. se tereti da mu je pomagao posle izvršenog krivičnog dela - kaže izvor Kurira iz istrage.Danilo Vukovljak radi u Rusiji. Pre 20 dana došao je u Srbiju, a komšije o njemu imaju samo reči hvale.- Danilo je divan čovek, pošten i vredan, kao i njegovi sinovi i supruga - priča komšinica.Komšije imaju reči hvale i za Bojana P.- Bojan je oženjen, ima dvoje dece. Pokojni otac imao je radionicu u garaži, ali se Bojan nije bavio automehaničarskim radovima. Da je znao da je taj automobil udario devojke, nikad ne bi dozvolio da završi u njegovoj garaži - kažu komšije.

Sara Marjanović, udarena devojčicaSAMO DA SE MILICA PROBUDI IZ KOMESara Marjanović i otac povređene Milice Zoran Spirić zadovoljni su što je bahati vozač ubrzo završio iza rešetaka.- Taj čovek je izjavio da je mislio da je udario cigle, to je van svake pameti! Nas šestoro smo šetali tom ulicom, a udario je Milicu i mene. Projurio je pored nas. Sad mi je najbitnije da Milici bude dobro i da se probudi iz kome - priča Sara.Kako kaže, i dalje je sve boli, ali splasnuo je otok na oku i nada se da će se uskoro potpuno oporaviti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track