KARAMBOL: U udesu kod motela Džep desetoro povređenih!

Žestok lančani sudar u Grdeličkoj klisuri

KARAMBOL: U udesu kod motela Džep desetoro povređenih!

Crna Hronika -
Kamion prešao na suprotnu stranu puta, udario u kombi, pa u kamion s balvanima, da bi pod njega podleteo BMW

LESKOVAC - Desetoro ljudi povređeno je juče po podne u lančanom sudaru osam vozila na auto-putu Beograd-Skoplje kod Predejana u Grdeličkoj klisuri.

Među povređenima je i četvoro dece. Do lančanog sudara došlo je kod motela „Džep“ oko 15 časova.

- Kamion koji je dolazio iz pravca Leskovca skrenuo je na suprotnu stanu kolovoza jer mu je pukla guma, udario u kombi, zatim u kamion koji je prevozio trupce, odbio se i produžio dalje. Potom je BMW koji je dolazio iz suprotnog pravca udario u kamion i podvukao se ispod njega, a na njih je potom naletelo još jedno vozilo - pričaju očevici i dodaju:- Nastao je pravi karambol jer su se trupci s kamiona rasuli po putu. BMW je u potpunosti smrskan. U njemu se nalazila cela porodica, a bili su zarobljeni jedna žena i jedno dete, kojima su u pomoć pritekli vatrogasci i lekari Hitne pomoći.

Užas... Smrskani BMW - Foto: Miloš Meier
Užas... Smrskani BMW - Foto: Miloš Meier

Dežurni lekar u Urgentnom centru Opšte bolnice u Leskovcu Tomislav Grujevski rekao je da je jedan teže povređen pacijent zadržan u bolnici, a da su ostali pušteni na kućno lečenje. Na mesto udesa došlo je pet ekipa Hitne pomoći i nekoliko vatrogasnih ekipa.(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja