NAČITAO SE: Goran Perčević izašao iz CZ s kutijom punom knjiga!
Foto: D

Pušten posle dva meseca

NAČITAO SE: Goran Perčević izašao iz CZ s kutijom punom knjiga!

Crna Hronika -
Dobro sam, hvala na pitanju, rekao je uz osmeh Perčević i ušao u „mercedes“ koji ga je čekao

BEOGRAD - Goran Perčević, vlasnik „Interkomerca“, pušten je juče iz Centralnog zatvora u Beogradu oko 18 časova, nekoliko sati pošto je Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu protiv njega i još petoro okrivljenih zbog malverzacija s kreditima Univerzal banke.Perčević se na zatvorskoj kapiji u Bačvanskoj pojavio sa dve crne kese sa stvarima i kutijom punom knjiga.

- Dobro sam, hvala na pitanju - rekao je uz osmeh Perčević i ušao u „mercedes“ koji ga je čekao.On je optužen zbog produženog krivičnog dela zloupotreba položaja odgovornog lica podstrekavanjem. Optužnicom su obuhvaćeni i bivši direktor Univerzal banke Dragan Tomić, Ljiljana Stojanović, Milovan Puzović, Nevena Belić i Dragoljub Perišić.

Perčević je uhapšen sredinom novembra prošle godine, a osim njega u tom procesu su osumnjičeni i Milivoje Ćosić i Srđan Žujović, koji se brane sa slobode.

Više tužilaštvo je prošle godine pokrenulo istragu protiv Tomića i drugih osumnjičenih zbog odobravanja spornih kredita na štetu Univerzal banke.

Perčević je bio osnivač i predsednik Mladih socijalista Srbije, a kasnije i potpredsednik SPS.(M. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track