UŽAS: Ocu košarkaša Zvezde odsekli ruke i noge!
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

Monstruozno ubistvo u beogradskom naselju Mirijevo

UŽAS: Ocu košarkaša Zvezde odsekli ruke i noge!

Crna Hronika -
Drago Mašulović (61), čiji je sin Vladimir igrao za crveno-bele, nađen raskomadan u podrumu zgrade u Ulici Jovanke Radaković
1 / 4 Foto: D

BEOGRAD - Iskasapljeno telo Draga Mašulovića (61), oca bivšeg košarkaša Crvene zvezde Vladimira Mašulovića, pronađeno je juče oko 13 sati u podrumu zgrade u Ulici Jovanke Radaković u beogradskom naselju Mirijevo. Mašuloviću su odsečene ruke i noge, a policija traga za ubicom.Motiv brutalnog zločina, koji je uznemirio meštane Mirijeva, zasad nije poznat.- Mašulovićevo telo nađeno je u podzemnoj garaži zgrade, u magacinu čiji je on bio vlasnik. Mašulović je imao nekoliko firmi. Proveravamo njegovo poslovanje i radimo na utvrđivanju motiva za ubistvo - kaže naš izvor i dodaje da žrtva nije imala dosije u policiji.Udovi nađeniMašulović nije živeo u zgradi u kojoj je ubijen.- Telo u lokvi krvi pronašao je jedan od stanara zgrade, koji je odmah obavestio policiju. Prizor je bio jeziv! Čoveku su hirurški bili odsečeni udovi, koji su zatečeni pored trupa. Zbog toga pretpostavljamo da je žrtva ubijena na tom mestu - kaže izvor Kurira i navodi da će obdukcijom biti utvrđeno da li je žrtva živa iskasapljena ili se to dogodilo nakon ubistva.

Policija je posle uviđaja zaplenila Mašulovićev „audi TT“, koji je bio parkiran u garaži, odmah pored njegovog magacina. Uviđaj je trajao nekoliko sati, a na mestu zločina pojavio se i načelnik beogradske policije Veselin Milić. Uviđaj je obavljao veliki broj policajaca, a završen je tek oko 17 sati.Stanari zgrade u Ulici Jovanke Radaković kažu da su viđali Mašulovića i ističu da je bio dobar čovek.- U šoku sam! Ne mogu da verujem da se ovako nešto desilo i da je čovek na takav način ubijen. Viđala sam ga. Uvek bi mi se ljubazno javio. Ne znam čime se bavio i šta je radio u životu, ali niko nije zaslužio ovako surovu smrt - ispričala je potresena komšinica.

Jezivo... U ovoj magacinskoj prostoriji nađen je Mašulovićev trup
Jezivo... U ovoj magacinskoj prostoriji nađen je Mašulovićev trup

Sin na mestu zločinaNa licu mesta bio je i Mašulovićev sin Vladimir, koji nije želeo da daje bilo kakve izjave za medije.- Drago osim Vladimira ima još jednog sina. Obojica su dobri momci. Ovo je velika tragedija za njih i porodicu - rekla je komšinica.Sin ubijenog Vladimir Mašulović (30) bivši je centar KK Crvena zvezda. Važio je za jednog od najtalentovanijih igrača svoje generacije. Bio je član kadetske reprezentacije Jugoslavije, koja je 2001. na takmičenju u Rigi u Letoniji osvojila zlato i postala prvak Evrope.

Naplatio dugZAPLENIO KOŠEVE SA KALEMEGDANADrago Mašulović privukao je pažnju javnosti kada je 2009. godine zaplenio koševe Crvene zvezde na Kalemegdanu jer je, kako je tvrdio, klub njegovom sinu dugovao 25.000 evra. On je na osnovu sudske presude od 14. maja 2009. izvršio naplatu zaplenom koševa, koja je sprovedena 29. maja 2009. Tada je zaplenio i lično preuzeo četiri „Elanova“ koša, u tadašnjoj vrednosti od 1,1 milion dinara, i dva manja koša, u vrednosti od 222 hiljade dinara.(N. G.)

Stanari zabrinutiDVA POŽARA U PODRUMUStanari zgrade u Mirijevu kažu da su u poslednje vreme u podrumu izbila dva požara.Najpre je vatra buknula pre dva meseca, a potom i pre dva dana. Ne znam tačno šta je gorelo, požar nije bio većih razmera. Možda to nema nikakve veze s ubijenim čovekom, ali je zaista prevelika slučajnost da požar izbije dva puta u dva meseca - kaže jedan od stanara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track