MNOGO MU JE TEŠKO: Milan Kalinić traži pomoć psihologa
Foto: Saša Pavlić

Voditelj TV Pink posle udesa

MNOGO MU JE TEŠKO: Milan Kalinić traži pomoć psihologa

Crna Hronika -
Glumac se loše oseća jer je svestan da je opasnom vožnjom povredio troje i ugrozio i svoju porodicu i porodicu iz Mađarske

BEOGRAD - Voditelj Milan Kalinić (42) u teškom je psihičkom stanju nakon što je izazvao saobraćajnu nesreću u selu Dupci kod Brusa, kad je povređeno troje mađarskih državljana.Glumac se loše oseća zbog činjenice da je ugrozio svoju porodicu i porodicu iz Mađarske, zbog čega je, kako saznajemo, zatražio i pomoć psihologa.Na vezi s lekarimaNjegovi prijatelji navode da Kalinić teško podnosi sve što ga je snašlo, da ga interesuje jedino oporavak mađarskih državljana i da zbog toga ne želi da govori za medije. Njegove kolege, glumci Andrija Milošević i Milan Vasić, kažu za Kurir da je on u kontaktu s lekarima koji vode brigu o povređenima i da se potrudio da im koliko može olakša boravak u Srbiji.- Milan je veoma utučen zbog svega što se dogodilo i mnogo mu je teško. Da je neko drugi bio na njegovom mestu, taj bi dao izjavu u policiji i otišao, a Kalinić je tamo bio celo veče i potrudio se da Mađarima obezbedi sve što im je potrebno. Našao im je hotelski smeštaj i pobrinuo se da im u bolnici ništa ne zafali. Milan je u Beogradu, ali je na vezi s lekarima i interesuje se za stanje povređenih - kaže Vasić.

On je posle nesreće otišao u Brus po Milanovu porodicu.- Jedan inspektor mi se požalio da se na toj krivini često dešavaju udesi. Sandra, Milanova žena, rekla mi je da je on vozio normalnom brzinom jer je put loš, a u kolima s njima su bila i deca - kaže poznati glumac.Rešiće se kako moraAndrija Milošević navodi da Kalinić nije imao alkohola u krvi.- Milan je izgubio kontrolu i u šoku je zbog svega što s desilo. Sad smo mu mi najpotrebniji kako bi prebrodio ovu muku. Sreća u nesreći je to što su svi ostali živi, a ostalo će se rešiti kako mora - rekao je Milošević.

Putnici iz „suzukija“TROJE OTPUTOVALO, JEDAN U BOLNICIMađar F. J. (49), vozač „suzukija“, i dalje je na intenzivnoj nezi u KCS u Beogradu i njegovo stanje je stabilno.- U planu je da se u narednim danima pacijent prebaci u Mađarsku, gde će nastaviti lečenje - rečeno nam je u KCS.Dve žene, putnice iz „suzukija“ D. K. (17) i K. S. (46), puštene su iz kruševačke bolnice na kućno lečenje. One su juče, sa četvrtim putnikom iz „suzukija“, otputovale u Segedin.

ČinjeniceKAKO JE DOŠLO DO SUDARA- Kalinić se „lend roverom“ s porodicom vraća s Kopaonika- spušta se nizbrdo, seče krivinu i direktno udara u „suzuki“- u „suzukiji“ su državljani Mađarske - muž, žena, sin i snaja- troje Mađara povređeno- vozač „suzukija“ na lečenju u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track