Pijana snajka (36) tučkom za meso izudarala svekrvu (76) po glavi

Alkotestom naduvala 1,44 promila alkohola u krvi

Pijana snajka (36) tučkom za meso izudarala svekrvu (76) po glavi

Crna Hronika -
Obračun snaje i svekrve dogodio se u selu Gornji Orlovci posle žestoke svađe svekrve i snaje koja je nedavno iz Amerike stigla u posetu užoj rodbini. Zahvaljujući sreći svekva je prošla samo sa ogrebotinom po glavi

PRIJEDOR - Prijedorčanka S.D. (36) posle svađe dohvatila je tučak za mesto i svoju svekrvu J.D. (76) udarila po glavi.

Pomenuti obračun snaje i svrkve dogodio se u selu Gornji Orlovci kod Prijedora u svekrvinoj kući, koja je zahvaljujući sreći dobro prošla posle udarca tučkom za meso po glavi.

Naime ona je zadobila samo ogrebotinu po glavi, zbog koje je zatražila lekarsku pomoć.

Policija je potvrdila da se ovaj bizarni slučaj porodično nasilja dogodio u subotu popodne oko 17.50 časova. Obračun snaje i svekrve prijavio je suprug S.D i sin J.D.O. O ovom porodičnom nasilju obavešten je i Centar za socijalni rad i Okružno tužilaštvo u Banjaluci.

Prema saznanjima iz policije kod S.D. je alkotestom utvrdila 1,44 promila alkohola u krvi, zbog čega je S.D. noć provela u prihvatnoj stanici centra za Socijalni rad u Prijedoru. Posle razgovora sa suprugom i njegovom majkom ona je privremno do odlaska u Ameriku odakle je nedavno stigla sa porodicom kako bi obišla užu rodbinu, smeštena kod svojih roditelja.

( Dnevni Avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja