Najnovije vesti

UBISTVO DRAGA MAŠULOVIĆA: Komšija ga isekao na komade zbog duga od 20.000 evra!
Foto: Facebook

Zversko ubistvo

UBISTVO DRAGA MAŠULOVIĆA: Komšija ga isekao na komade zbog duga od 20.000 evra!

Crna Hronika
Obren Zirojević (35), u čijem su stanu pronađeni delovi tela iskasapljenog biznismena, bio je poslovno povezan sa svojom žrtvom - prodavali su automobile i bili vrlo bliski
1 / 5 Foto: Facebook

BEOGRAD - Obren Zirojević (35) uhapšen je zbog sumnje da je ubio, pa iskasapio komšiju i poslovnog saradnika Draga Mašulovića (61).

 

Prema saznanjima Kurira, stravičan zločin počinio je zbog duga od 20.000 evra!

Iskasapljeni Mašulović pronađen je 1. februara u magacinu u podrumu zgrade u Ulici Jovanke Radaković, dok je Zirojević, kako je utvrđeno, zločin počinio u svom stanu u Ulici Vojina Ðurašinovića Kostje, u koji se preselio pre dve godine.

Svađa u stanu

Da zločin bude još strašniji, porodice Zirojević i Mašulović bile su prve komšije u zgradi u Rableovoj ulici.
- Zirojević i Mašulović imali su zajednički posao, navodno su prodavali automobile. Bili su prisni. U jednom od tih poslova nastao je sporni dug, ali zasad nije utvrđeno ko je kome dugovao 20.000 evra. Zbog para su se, navodno, i sastali u Zirojevićevom stanu. Ubrzo je došlo do svađe - kaže izvor Kurira iz istrage.

Mučki ubijen... Drago Mašulović
Mučki ubijen... Drago Mašulović


Zirojević je tad, kako se sumnja, Mašulovića ubio udarcima palicom po glavi, nakon čega mu je brusilicom odsekao ruke i noge.
- Udove je spakovao u četiri kese i Mašulovićevim „audijem TT“ prevezao ih i ostavio u magacinu - kaže naš sagovornik.

Mesto zločina... U ovoj zgradi se desilo ubistvo
Mesto zločina... U ovoj zgradi se desilo ubistvo


Kako saznajemo, u policiji su zadržani Obrenova supruga i brat, koje danas treba da sasluša tužilac.

Lečio se u „Dr Laza Lazarević“

- On treba da odluči da li će oni biti uhapšeni zbog sumnje za saučesništvo u zločinu - kaže izvor Kurira.

U opsežnoj policijskoj istrazi zbog ubistva na Mirijevu saslušano je više od 100 prijatelja, komšija i poslovnih saradnika Draga Mašulovića.
- Među njima saslušan je i Zirojević. Međutim, u njegovim izjavama bilo je nelogičnosti, pa je policija po naredbi Višeg suda pretresla njegov stan. Tad su na spratu njegovog dupleksa, na mestu za ostavu, pronađene dve Mašulovićeve natkolenice. Zirojević je odmah uhapšen, ali nije mogao da bude testiran na poligrafu, jer pije lekove. On se, inače, ranije lečio u bolnici „Dr Laza Lazarević“ - kaže izvor Kurira.

Dokaz... Policija odvozi Mašulovićev auto na veštačenje
Dokaz... Policija odvozi Mašulovićev auto na veštačenje


U Mašulovićevom „audiju“ i magacinu, gde su ostavljeni delovi njegovog tela, pronađeno je dosta dokaza, a DNK analiza potvrdila je da se tragovi s lica mesta poklapaju sa DNK uzorcima uhapšenog - kaže naš sagovornik.

Klinički psiholog Milan Kostić kaže za Kurir da u slučaju Zirojevića treba ispitati prirodu njegove bolesti, kao i da li je bolest postojala u vreme izvršenja dela.
- Potrebno je utvrditi sve činjenice - kad je došlo do ubistva i kasapljena i ko je sve u tome učestvovao. Teško da je jedna osoba sama preduzela niz postupaka kako bi se otarasila tela - kaže Kostić.

 

Iza ovog lica krije se monstrum... Slike sa Fejsbuk profila Obrena Zirojevića
Iza ovog lica krije se monstrum... Slike sa Fejsbuk profila Obrena ZirojevićaPsiholog objašnjava da duševni bolesnici ne ubijaju zbog dugova.
- Osoba pod lekovima teško može da ima određene vrste sposobnosti kako bi izvršila takav zločin. Oboleli ne mogu ni da prikriju da su nešto uradili - kaže Kostić.

Mašulovići ćute

Reporteri Kurira pokušali su juče da razgovaraju s porodicom ubijenog Mašulovića. Vrata stana u kojem je živeo otvorio je njegov sin Vladimir, bivši košarkaš Crvene zvezde, koji je, čim je čuo da smo iz medija, samo zatvorio vrata.

 

Otac branio sina
NIJE MONSTRUM

Zirojevićeve komšije u Rableovoj ulici kažu da kad god bi pomenuli brutalnu smrt Draga Mašulovića i napadača nazivali monstrumom, Obrenov otac bukvalno je branio zločinca.
- Govorio je: „Nije on monstrum.“ To nam je bilo čudno, ali niko nije ni posumnjao da njegov sin ima veze s tim zločinom - kaže komšija.
Zirojević je ranije s roditeljima i bratom živeo u tom stanu, a komšije kažu da mu je majka bolesna i nepokretna.

 

ŠOK  Komšije uznemirene nakon hapšenja Obrena Zirojevića
MISLILI SMO DA JE NORMALAN

Komšije Obrena Zirojevića su u šoku! Potresla ih je i uznemirila vest da je njihov sused osumnjičen za stravičan zločin.
- Pre oko dve godine kupio je nadograđeni dupleks. Živeo je sa suprugom. Bio je fin, izgledao mi je kao normalan dečko. Nikad ne bih pomislila da je sposoban za tako nešto! Žena mu, navodno, radi u banci, a on je pre nekih pet godina radio kao komercijalista u „Veletabaku“ - kaže komšinica.

Ona dodaje da je Obren nedavno skinuo gips i da je otežano pomerao levu ruku.
- Navodno se bio isekao. Njegov stan je nadograđen, gore se i dalje izvode radovi, pa ništa sumnjivo nismo čuli. Najgore od svega mi je to što sam u ponedeljak uveče bila s njim u liftu - priča preplašena komšinica.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...