POSLE 7 GODINA: Rasvetljeno ubistvo predsednika suda u Knjaževcu
Foto: Fonet

Osumnjičeni već u zatvoru

POSLE 7 GODINA: Rasvetljeno ubistvo predsednika suda u Knjaževcu

Crna Hronika -
Postoje osnovi sumnje da je Lj.T. na kapiju porodične kuće u Knjaževcu postavio formacijsku ručnu bombu M-75, od čije eksplozije je 21. marta 2008. godine stradao predsednik Opštinskog suda u Knjaževcu

ZAJEČAR - Pripadnici MUP u Zaječaru saopštili su da su nakon sedam godina rasvetlili ubistvo predsednika Opštinskog suda u Knjaževcu, istakavši da postoje osnovi sumnje da je to delo učinio Lj.T. (74) iz Knjaževca.

Oni u saopštenju navode da postoje osnovi sumnje da je Lj.T. na kapiju porodične kuće u Knjaževcu postavio formacijsku ručnu bombu M-75, od čije eksplozije je 21. marta 2008. godine stradao predsednik Opštinskog suda u Knjaževcu.

"Na osnovu novih operativnih saznanja do kojih je policija došla, protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava za krivično delo teško ubistvo. Izveštaj o rasvetljavanju ubistva dostavljen je višem javnom tužiocu u Zaječaru", navodi se u saopštenju MUP.

Osumnjičeni se, dodaje se, već nalazi na izdržavanju kazne zatvora, po osudi za krivično delo teško ubistvo iz 2009. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track