Najnovije vesti

MONSTRUM ZIROJEVIĆ: Ne mogu da pričam kako sam kasapio Mašulovića!

Saslušanje: Osumnjičeni za stravično ubistvo izjavio

MONSTRUM ZIROJEVIĆ: Ne mogu da pričam kako sam kasapio Mašulovića!

Crna Hronika
Ja sam psihički bolesnik, nije mi dobro, rekao Obren Zirojević, koji je sve vreme plakao pred tužiocem. Privedeni i njegov brat i supruga zbog sumnje da su bili saučesnici

BEOGRAD - Obren Zirojević (35), koji se sumnjiči za brutalno ubistvo prvog komšije Dragana Mašulovića (61), izjavio je juče u Višem tužilaštvu da nije u stanju da iznosi odbranu jer se loše oseća! Nezvanično, on je prethodno u policiji priznao da je počinio stravičan zločin i opisao kako se to dogodilo.

- Ja sam psihički bolestan, nije mi dobro - rekao je na saslušanju u Višem tužilaštvu Obren Zirojević.

Izvor Kurira iz istrage kaže da je Zirojević u teškom stanju jer je otkriven stravičan zločin za koji se tereti - da je ubio Mašulovića i njegovo telo isekao na komade.

- Nije prestao da plače otkako su mu lisice stavljene na ruke. Pričao je nepovezano, bio je veoma nervozan i tresao se - priča naš sagovornik.

Ipak, kako nezvanično saznajemo, Zirojević je prethodno u policiji priznao da je ubio Mašulovića.

- Prodavali smo automobile zajedno, pa sam od njega uzeo džip „audi Q5“ i našao kupca, ali nisam hteo da mu dam 20.000 evra, koliko mi je Drago tražio od te prodaje. Zbog toga me je zvao i pretio mi, pa sam mu rekao da dođe kod mene u stan da mu dam novac. Kad mi je okrenuo leđa, udario sam ga šipkom po glavi i potom ga u kadi isekao brusilicom - navodno je ispričao Zirojević u policiji.

Brat i žena mu pomagali?

Zbog sumnje da su kasapinu iz Mirijeva pomagali u stravičnom zločinu, juče su u tužilaštvo privedeni i njegov mlađi brat Ognjen (31), kao i supruga Danijela K. (34), koji su izjavili da o zločinu ne znaju ništa i posle saslušanja su pušteni iz pritvora. I otac uhapšene braće Branislav Zirojević, podsetimo, bio je priveden sa sinovima u policiju, ali je nekoliko sati kasnije pušten.

Vrata stana u kom Branislav živi juče niko nije otvarao.

- Još uvek ne mogu da verujem šta se dogodilo. Koliko je pomračenje svesti mogao da ima kad je bio u stanju da ubije čoveka, a potom da mu odseče delove tela. Nije mi jasno kako je sve to mogao da uradi u stanu, a da niko ništa ne primeti - kaže V. V., koja živi nedaleko od zgrade u kojoj stanuje Obren sa suprugom.

Komšije iz zgrade nerado komentarišu zločin koji se dogodio pre samo nekoliko dana.

- Postalo je sumnjivo kad je zgradom počeo da se širi neprijatan miris. Neko od stanara pozvao je policiju i tako su pronađeni delovi tela, sakriveni u ostavi - priča jedan komšija.

„Audi“ ispred zgrade

On dodaje da niko nije ni pomislio šta će istražitelji otkriti.

- Poznajem im oca, ne znam kako je sve ovo preživeo, nisam ga videla otkako su mu sinovi i snaja uhapšeni - kaže komšinica.

Ispred zgrade u Rableovoj ulici juče je bio parkiran „audi TT“. Prema nezvaničnim informacijama, upravo je ovim automobilom ubica Mašulovićevo izmasakrirano telo prevezao iz Rableove ulice do Ulice Jovanke Radaković, gde je i pronađeno u podrumu zgrade.

- Osetim jezu svaki put kad prođem pored njih - kaže komšinica i dodaje da nije primetila da ih je neko od članova porodice pokojnog vozio otkako su tu. Na vratima suvozača vidljiva je fleka plave boje, dok je unutrašnjost čista i ništa ne ukazuje na to da je vozilo korišćeno u zločinu.

 

 

 

Žrtva... Drago Mašulović
Žrtva... Drago Mašulović

Sekao ruke i noge

- Mašulović došao u stan kod Zirojevića jer mu je ovaj dugovao 20.000 evra
- Posle svađe, Obren ga je udario šipkom po glavi i smrskao mu je lobanju
- Kako je Mašulović bio veoma težak i krupan, odlučio da ga iseče na delove
- Brusilicom je isekao ruke i noge i stavio u kesu
- Delove tela stavio u Mašulovićev automobil i odvezao ga u garažu

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...