TRAGEDIJA KOD ŠAPCA: Poginula popadija (30) i njen sin (2), sveštenik teško povređen
Foto: Facebook

Saobraćajna nesreća

TRAGEDIJA KOD ŠAPCA: Poginula popadija (30) i njen sin (2), sveštenik teško povređen

Crna Hronika -
Do nesreće je došlo kod mesta Štitari kada je automobil u kome su bili majka i dete sleteo s puta i udario u betonski stub,

ŠABAC - Maja Piljanović (30) i njen dvogodišnji sin M. P. poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Šabac - Loznica kod sela Štitar.

Nesreća se dogodila u noći između ponedeljka i utorka sat posle ponoći kad je "fijat punto", kojim je upravljao sveštenik Siniša Piljanović (30), sekretar Eparhije vranjske, sleteo s puta i udario u betonski stub.

Sveštenik je teško povređen i nakon ukazane pomoći u šabačkoj bolnici prevezen je u Urgentni centar u Beogradu, dok je njegova četvorogodišnja ćerka V. P. zadržana na lečenju u Šapcu.

- U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Šabac-Loznica poginula je majka, dok je dvogodišnje dete podleglo povredama u Tiršovoj klinici u Beogradu. Nesreća se dogodila oko 01.00 sat posle ponoći kada je putnički automobil kojim je upravljala muška osoba sleteo sa puta i udario u metalni stub. Vozač automobila, kao i drugo maloletno dete zbrinuti su u šabačkoj bolnici, rečeno je u MUP-u.

( Z.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track