VUČIĆEVIĆ GLUMIO GRUBIJANA: Udario taksistu, pa urlao na njega na ulici!

Saobraćajka u centru Beograda

VUČIĆEVIĆ GLUMIO GRUBIJANA: Udario taksistu, pa urlao na njega na ulici!

Crna Hronika -
Kada je primetio da ga prolaznici snimaju, Vučićević se smirio i taksisti dao 6.000 dinara za štetu koju je proizveo. Na sve načine je pokušao da se izvuče, ali sam ja bio uporan, kaže samostalni taksista Boro Mišeljić

BEOGRAD - Dragan J. Vučićević, TV voditelj i glavni urednik "Informera", sudario se danas u centru grada sa samostalnim taksistom Borom Mišeljićem, nakon čega je, prema kazivanju očevidaca, vikao na njega! Međutim, kada je primetio da ga prolaznici snimaju, Vučićević se smirio i taksisti dao 6.000 dinara za štetu koju je proizveo.

Incident se dogodio oko podneva. Prema rečima Mišeljića, Vučićević je naleteo na zadnju stranu njegovog automobila, na uglu Ulice Narodnog fronta i Kneza Miloša. Odmah je izleteo iz automobila i počeo da galami.

- Stajao sam blizu semafora na raskrsnici kada me je udario svojim vozilom otpozadi. Izašli smo obojica iz vozila, a on je počeo odmah da galami. Rekao sam mu da mi je oštetio branik i tražio mu dokumenta da to završimo kako treba. Međutim, počeo je da viče na mene - priča za Kurir Mišeljić.

Galamdžija... Dragan J. Vučićević
Galamdžija... Dragan J. Vučićević

Kako navodi, Vučićević je odbio da mu pokaže ličnu kartu i pokušavao je da se izvuče, govoreći da žuri i da mora da ide u sud.

- Rekao mi je: "Idem na sud, idi u moju redakciju, daće ti oni pare za štetu". Ali ja nisam hteo da odustanem ni pored sve njegove galame. Tražio sam da mi da neka druga dokumenta, ali je on i dalje galamio. Bio je eksplozivan, mislio je da može da radi kako hoće i da će se izvući na viku i dreku. Srećom, naišla je grupa ljudi, stali su da ga slikaju, i tek kad je to video, dao mi je 6.000 dinara za štetu na braniku - kaže Mišeljić.

(E. K.)

Vučićević ćuti

Ekipa Kurira poslala je poruku Vučićeviću da prokomentariše današnji incident. Međutim, on nije želeo da govori o tome.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track