(FOTO) DA LI IH PREPOZNAJETE: Lažno se predstavljali kao policajci i pretresali automobile!
Foto: Mup

U Novom Sadu

(FOTO) DA LI IH PREPOZNAJETE: Lažno se predstavljali kao policajci i pretresali automobile!

Crna Hronika -
Osumnjičeni su sa policijskom jaknom, a drugi sa policijskim kačketom, Novosađaninu koji je sedeo u automobilu lažno se predstavljući kao policijski službenici, tražili novac, pregledali mu automobil iz koga su ga izvukli

NOVI SAD - Policija će podneti krivičnu prijavu protiv dve osobe jer su se lažno predstavljali da su policajci, saopštila je danas novosadska policija.

Krivična prijava će biti podneta protiv B.P. (28) i M.K. (25) zbog sumnje da su izvršili krivično delo lažno predstavljanje, navodi se u saopštenju.

Oni su juče u Novom Sadu, jedan sa policijskom jaknom a drugi sa policijskim kačketom, Novosađaninu koji je sedeo u automobilu "lažno se predstavljući kao policijski službenici, tražili novac, pregledali mu automobil" iz koga su ga izvukli.

Pripadnici policije su kod osumnjičenih pronašli i saobraćajnu "stop" tablicu, dodaje se u saopštenju. Policija, koja sumnja da ima još oštećenih, pozvala je građane koji prepoznaju osumnjičene sa fotografija da to prijave pozivom na broj telefona: 021/ 419 037.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track