MASAKR SATAROM: Teodori 30 dana pritvora, muž pušten da se brani sa slobode
Foto: Pt Fb Teodora Viktorović

Pred istražnim sudijom

MASAKR SATAROM: Teodori 30 dana pritvora, muž pušten da se brani sa slobode

Crna Hronika -
Istragom je utvrđeno da je stravičan zločin najverovatnije počinila Teodora, jer kod njenog supruga Borislava Stamenkova nisu nađeni tragovi koji bi dokazali da je i on učestvovao u zločinu

BEOGRAD - Teodora Viktorović (39), osumnjičena da je satarom ubila majku i babu, izvedena je pred tužioca, koji joj je odredio 30 dana pritvora, dok je njen nevenčani muž Borislav Stamenkov pušten da se brani sa slobode,.

Više tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor za oba supružnika, koji su prethodno saslušani zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, rekla je portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.

Međutim sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu nije odredio pritvor Stamenkovu, već ga je pustio da se brani sa slobode.

Istragom je utvrđeno da je stravičan zločin najverovatnije počinila Teodora, jer kod njenog supruga Borislava Stamenkova nisu nađeni tragovi koji bi dokazali da je i on učestvovao u zločinu.

- Ljiljana i Ivanka ubijene su na spavanju, najverovatnije u ranim jutarnjim satima. Kad su policajci, po prijavi Stamenkova, izašli na mesto zločina, u krevetima su zatekli tela koja su već bila pomodrela. Teodora je sedela pored kreveta, nije bila u stanju ni da se pomeri, a kamoli da bilo šta kaže - rekao je izvor Kurira iz istrage

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track