Muž glumice ubice: Krvava mi je rekla: Ubila sam ih, neće me više za.ebavati!

Iskren suprug ubice sa satarom o svojoj dragoj

Muž glumice ubice: Krvava mi je rekla: Ubila sam ih, neće me više za.ebavati!

Crna Hronika -
Tragedija Borislav Stamenkov, muž Teodore Viktorović, koja je zaklala svoju mamu i baku, kaže da ona nije mogla da prevaziđe sukob s majkom Ljiljanom Đukić

BEOGRAD - Probudilo me je vikanje i Teodorin glas. Kad sam se okrenuo, video sam Teodoru krvavih ruku i pomislio da je prerezala vene, jer je već dva puta pokušala samoubistvo. Otrčala je u kupatilo i rekla: „Pozovi policiju, ubila sam ih, neće mene više niko da za.ebava - rekao je u ispovesti za Borislav Stamenkov, nevenčani muž Teodore Viktorović, koja je 2. marta usmrtila satarom svoju majku Ljiljanu Đukić (61) i babu Ivanku Đukić (91) u Mileševskoj ulici.Borislava smo zatekli u stanu kod njegovog brata Aleksandra i snaje, gde se posle zločina sklonio sa četvorogodišnjim sinom Petrom i šestomesečnom ćerkicom Aleksandrom. On tvrdi i da njegova Teodora nije bila monstrum, kao što je neki nazivaju.- Teodora je bila divna majka i divna žena. Nažalost, nije mogla da se izbori sa stalnim podbadanjem i maltertiranjem svoje majke. Ljiljana ju je neprestano ponižavala jer nije mogla da prihvati da joj ćerka nije uspešna. Stalno ju je nazivala narkomankom i alkoholičarkom, što je Teodoru ubijalo u pojam i valjda više nije mogla da izdrži - priča Stamenkov.Sve za porodicuTeodora se, priča, najviše sukobljavala s majkom od kada je ona otišla u penziji, pošto majka nije htela čak ni da učestvuje u njenom lečenju.- S babom nije imala konflikte, ali često joj je govorila da će je izbaciti iz stana, jer njoj je uvek bilo važnije šta će komšiluk da kaže. Majka i baba su se redovno „praznile“ na njoj - veli Borislav.Ubičin muž kaže i da je Teodora s vremena na vreme imala problema sa alkoholom i drogom, a da je jednom imala i heroinski recidiv - vratila se drogi. Zato se Branislav obratio službi za socijalni rad.- Pokrenuo sam postupak za oduzimanje dece, ali smo se sa socijalnom službom dogovorili da joj se ne oduzima starateljstvo, već da ostanemo zajedno, kako bismo sačuvali porodicu. Teodora je imala obavezu da jednom mesečno ide na testiranje na drogu. Ona se u početku bunila, a ja čak neko vreme nisam ni živeo tu zbog nje. Na kraju je, ipak, pristala zbog porodice, koja joj je najvažnija - kaže Borislav.

Mališani najvažnijiBorislav je uhapšen, pa pušten dva dana posle zločina da se brani sa slobode.- Strpali su me u samicu dva dana, a da mi ništa nisu kazali. Najviše sam se brinuo zbog dece. Čak su mi bili rekli da su prebačena u dom za napuštenu decu u Zvečanskoj, što me je šokiralo, pošto imam rođenog brata. Ipak, deca su prebačena kod njega. Još čekam da vidim šta će biti s tim što sam i ja osumnjičen. Ali najvažnije mi je da su deca sada dobro - govori on.

Nije video supruguNEMAM POJMA ŠTA JE S NJOMTeodoru nisam video otkako su je prevezli na VMA. Uopšte ne znam kako je ona i šta se dešava s njom - veli Branislav, čija je nevenčana supruga sada u zatvorskoj bolnici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track