Srpska kuća izgorela u požaru
Foto: Reuters

Kvar na kućnoj elektroinstalaciji

Srpska kuća izgorela u požaru

Crna Hronika -
Vatrogasna služba je reagovala odmah posle prijave, ali zbog loše konfiguracije terena i prilaza samom objektu nisu mogli da lokalizuju požar

NOVO BRDO - U nedelju oko 7 sati u selu Boljevce, u opština Novo Brdo, izbio je požar u kome je porodična kuća Srbe Stojanovića (62) izgorela do temelja, javlja TV Puls iz Šilova.

Prema recima šefa Vatrogasne službe opštine Novo Brdo, do požara je došlo usled kvara na kućnoj elektroinstalaciji.

Vatrogasna služba je reagovala odmah posle prijave, ali zbog loše konfiguracije terena i prilaza samom objektu nisu mogli da lokalizuju požar.

U požaru je kuća izgorela do temelja, sa svim dokumentima, kao i Stojanoviću neophodnim lekovima. Srboljub je u kući živeo sam.

Neposredno nakon izbijanja požara, gradonačelnik opštine Novo Brdo Svetislav Ivanović je posetio Stojanovića i obezbedio mu privremeni smeštaj.

"Ovaj smeštaj je privremenog karaktera i posle dobijanja neophodnih izveštaja u narednom periodu naći ćemo dugoročno rešenje za zbrinjavanje Slobodana Stojanovića", rekao je Ivanović.

Imajući u vidu da je Stojanović hronični bolesnik, prioritet lokalne samopurave je, pored ostalog, da mu se obnovi zdravstvena dokumentacija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track