NESREĆA U KRAGUJEVCU: Muškarca (31) udario voz, odsečena mu potkolenica
Foto: Nemanja Pancic

Pružni prelaz

NESREĆA U KRAGUJEVCU: Muškarca (31) udario voz, odsečena mu potkolenica

Crna Hronika -
Jednа potkolenicа je zbog težine povredа аmputirаnа, а nа drugoj nozi je obаvljenа fiksаcijа višestrukih prelomа. Pacijent je priključen na mаšinu zа veštačko disanje saopštila je Vanja Đorđević, portparolka Kliničkog centra Kragujevac

KRAGUJEVAC - Tridesetjednogodišnji muškarac, čiji je identitet za sada nepoznat, teško je povređen sat iza ponoći, u noći između utorka i srede, kada ga je na pružnom prelazu u kragujevačkom naselju „Mala Vaga“ udario voz!

Posle ukazane prve pomoći na mestu nesreće, on je hitno prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Kragujevac.

- Pаcijent je dovezen sа teškim telesnim povredаmа. U toku noći, lekаri ortopedi i vаskulаrni hirurzi urаdili su hitnu hiruršku intervenciju. Jednа potkolenicа je zbog težine povredа аmputirаnа, а nа drugoj nozi je obаvljenа fiksаcijа višestrukih prelomа. Pacijent je priključen na mаšinu zа veštačko disanje u Jedinici intenzivne nege u Centru za anesteziju i reanimaciju i njegovo stаnje se prаti, saopštila je Vanja Đorđević, portparolka Kliničkog centra Kragujevac.

Uzroci ove teške nesreće se utvrđuju.

Inače, prošle noći, u Kragujevcu se dogodila još jedna saobraćajna nesreća, u naselju Korićani, u kojoj je jedan muškarac zadobio površinske povrede glave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track