Najnovije vesti

DALI JOJ IME ŠAHIN PO DEDI: Sahranjena beba poginula u padu helikoptera
Foto: Zorana Jevtić

Imala je samo 5 dana

DALI JOJ IME ŠAHIN PO DEDI: Sahranjena beba poginula u padu helikoptera

Crna Hronika
Znamo da je čitava bolnica bila na nogama da su učinili šta su mogli, ali, Bog dao, bog uzeo – kratko su nam juče rekli su kuće Ademovića

Novi Pazar - U selu Slatina kraj Novog Pazara, u užem krugu porodice Ademović, sahranjena je beba koja je poživela samo pet dana i koju su petak popodne u uveče uzalud spasavali i lekari pazarske bolnice i piloti Vojske Srbije, koji su i sami izginuli na tom zadatku.

 

Bebi su, pred samu sahranu dali ime Šahin, po dedi. Sahrani je, kako saznajemo prisustvovao i otac deteta koji je na izdržavanju kazne u zatvoru u Nišu.

 

- Porodica je jako potresena i zbog gubitka i zbog tragedije koja se dogodila. Zahvaljujemo se i bolnici u Novom Pazaru i državi, na svmu što su učinili pokušavajući da spasu dete. Znamo da je čitava bolnica bila na nogama da su učinili šta su mogli, ali, Bog dao, bog uzeo – kratko su nam juče rekli su kuće Ademovića.

 

U najvećoj helikopterskoj tragediji u Srbiji od 1996. godine u petak uveče poginuli su pored bebe iz porodice Ademović, major Omer Mehić, kapetan Milovan Ðukarić, zastavnici Nebojša DrajićIvan Miladinović, anesteziolog Dževad Ljajić, inače rođak ministra Rasima Ljajića, i tehničar Miroslav Veselinović iz Novog Pazara.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...