(VIDEO) SVE SE SAZNALO: Evo kuda su se kretali otmičari male Maše (2)
Foto: Pt

Propao im pakleni plan

(VIDEO) SVE SE SAZNALO: Evo kuda su se kretali otmičari male Maše (2)

Crna Hronika -
Policija je u saradnji sa tužilaštvom do detalja je ušla u svaki element ovog krivičnog dela i Srbija će znati da odgovori na pokušaje otmice, za koje se nadamo da ih neće biti u budućnosti, rekao je Stefanović

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova uz saglasnost Tužilaštva za organizovani kriminal objavilo je snimke kretanja francuskih državljana pre i nakon otmice dvogodišnje devojčice Maše P. u beogradskom naselju Braće Jerković.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ističe da time želimo da pokažemo da je policija u saradnji sa tužilaštvom do detalja ušla u svaki element ovog krivičnog dela i da će Srbija znati da odgovori na pokušaje otmice, za koje se nadamo da ih neće biti u budućnosti.

http://www.youtube.com/watch?v=8NVk9ThEFp4

- Otmica naše malene sugrađanke sa Voždovca bila je vest koja je izuzetno uznemirila Srbiju, svakog roditelja i svakog građanina naše zemlje. Brzom i energičnom akcijom policije pokazali smo da nećemo dozvoliti da Srbija bude poligon za kriminalne grupe koje se bave trgovinom ljudima, koje otimaju našu decu i odvode ih u inostranstvo. Hoćemo da u saradnji sa tužilaštvom, francuskim kolegama, ali i drugim evropskim policijama, pokažemo da smo spremni za ovakve organizovane kriminalne grupe i da kroz snažno preventivno delovanje želimo da sprečimo da uopšte pomisle da dođu u Srbiju“ rekao je ministar Stefanović.

Podsetimo, malu Mašu troje francuskih državljana otelo je u prošli petak, kada je usred dana otmičar prišao ženi sa leđa, oborio je i oteo devojčicu iz majčinog naručja, ubacio je u BMW, gde su ga čekale dve žene i svi zajedno su pobegli. Policija ih je munjevitom akcijom uhvatila u trenutku dok su automobilom probili rampu kod Šimanovaca.

http://www.youtube.com/watch?v=SMUkzljotZU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track