MANIJAK SA SNAJPEROM: Neću da pričam zbog čega mi je pukao film!
Foto: Slađana Stojanović

Kod tužioca

MANIJAK SA SNAJPEROM: Neću da pričam zbog čega mi je pukao film!

Crna Hronika -
Miloš Marić (30) iz Novog Sada, koji je terorisao komšije, u pritvoru 30 dana. iz policijske marice izašao podignute glave, gledajući uspravno, čak se i okretao da vidi koga ima

NOVI SAD - Miloš Marić (30) iz Novog Sada, koji je uhapšen u petak zbog sumnje da je pucao po Petrovaradinu, juče je saslušan u Osnovnom tužilaštvu, gde mu je određen pritvor do 30 dana. Kako saznajemo, Marić se na saslušanju branio ćutanjem.Marić je juče iz policijske marice izašao podignute glave, gledajući uspravno, čak se i okretao da vidi koga ima, sve dok mu četiri policajca koja su ga privela nisu rekla da spusti glavu.Kad je sproveden na saslušanje, Marić je zanemeo, rekao je samo da neće da objasni zašto mu je pukao film.- Osumnjičeni se branio ćutanjem uz prisustvo svog branioca, kao i u policiji. Nije ni jednu jedinu reč progovorio - kaže naš izvor iz suda.

Mariću je pritvor određen na osnovu tri tačke.- Miloš je zadržan u pritvoru da ne bi ponovio krivično delo jer postoje indicije da bi veoma brzo učinio isto krivično delo, imajući u vidu da je u kratkom vremenskom periodu izvršio pet krivično-pravnih radnji. Njemu je pritvor određen i radi opasnosti da ne utiče na svedoke i zbog uznemiravanja javnosti povodom izvršenja krivičnih dela - kaže naš izvor iz istrage.Utvrđeno je da je iz oružja koje je pronađeno u Marićevoj kući na Petrovaradinu pucano prethodnih dana. U akciji hapšenja učestvovalo je više od 100 pripadnika kriminalističke policije i novosadskog odreda Žandarmerije. Građani su odahnuli posle njegovog hapšenja, ali se plaše da neće biti adekvatno kažnjen. Većina meštana radi bezbednosti svojih porodica počela je da ugrađuje sigurnosne kamere.(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track