PREMIJER SRBIJE NA METI: Pretnje Vučiću preko Fejsbuka
Foto: Nemanja Pančić

Prete likvidacijom

PREMIJER SRBIJE NA METI: Pretnje Vučiću preko Fejsbuka

Crna Hronika -
U pretećem obaveštenju uz uvrede na račun premijera, Crna ruka Srbija saopštava da "je u svrhu njegove fizičke likvidacije mobilisano svo ljudstvo i sredstva koje stoje na raspolaganju toj organizaciji

BEOGRAD - Takozvana organizacija "Crna ruka Srbija" objavila je na svom Fejsbuk profilu da organizuje javni lov na premijera Aleksandra Vučića, koji je, kako navode - pokušao da se preko BIA osveti Radomiru Počuči.

U pretećem obaveštenju uz uvrede na račun premijera, tzv. "Crna ruka Srbija" saopštava da "je u svrhu njegove fizičke likvidacije mobilisano svo ljudstvo i sredstva koje stoje na raspolaganju toj organizaciji".

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Radomir Počuča, nekadašnji voditelj TV Pink i dobrovoljac uhapšen je 17. marta na ratištu u Ukrajini, koje kontrolišu proruske snage.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policijsko odeljenje za visokotehnološki kriminal otkrilo jednu od zemalja odakle su te pretnje upućene i sa policijom te države radi na otkrivanju IP adrese sa koje su upućene.

(RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track