PIROTSKI RULET SMRTI: Preticao u tunelu zbog "poena" i podleteo pod šleper!
Foto: Dopisnik

Poginuo Gagi Igić

PIROTSKI RULET SMRTI: Preticao u tunelu zbog "poena" i podleteo pod šleper!

Crna Hronika -
Po onome što se dogodilo tog kobnog dana sve ukazuje na rulet, kaže sagovornik Kurira blizak istrazi

PIROT - Gagi Igić (26) iz Pirota, koji je na magistralnom putu kod Pirota u tunelu kod Sopotske petlje, u ponedeljak oko 13 časova poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u svom BMW dok je preticao, bi bio živ da se nije u pitanju bio rulet.

Kako kažu u Pirotu, ali i oni koji su poznavali Gagija, javna je tajna u gradu na Nišavi, da se u tunelu kod Sopotske petlje, mladi vozači nadmeću ‘’u ruletu jakim mašinama’’.

"Najače bodovanje" je preticanje šlepera i kamiona sa prikolicom, dok se najmanje poena dobija za preticanje putničkog automobile (juga).

- Po onome što se dogodilo tog kobnog dana sve ukazuje na rulet, kaže sagovornik Kurira blizak istrazi. Inače,Gagi Igić (26), iz Pirota, poginuo je u svom BMW, dok je njegov saputnik S.M. (22) sa teškim povredama prebačen u pirotsku bolnicu.

Prema izjavama očevica, Igić se svojim automobilom vraćao iz Niša i krenuo u preticanje kamiona beogradskih tablica. U tom momentu iz suprotnog smera naišao je teretnjak pirotskih registracija u koji je Igićev automobil svom silinom direktno udario. Vađenje tela nesrećnog Igića koji je u zgužvanom automobilu izdaghnuo na licu mesta, trajalo je nekoliko časova, pa je i saobraćaj na magistrali za to vreme bio u prekidu.

Inače, kako kaže izvor Kurira iz istrage, glavni zadatak pred istragom je da ustanovi kada je preticanje počelo pre ili u samom tunelu.

A. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track