ORGIJE U VIKENDICI: Trojica Sarajlija optužena da su zatočili i silovali tinejdžerku!
Foto: Shutterstock

Van kontrole

ORGIJE U VIKENDICI: Trojica Sarajlija optužena da su zatočili i silovali tinejdžerku!

Crna Hronika -
Tokom večeri su je fotografisali golu, ali su prilikom davanja izjava u policiji rekli kako su fotografije izbrisali i da se ne sećaju većeg dela večeri jer su bili pijani

SARAJVO - Tužilaštvo Kantona Sarajevo predložilo je danas Opštinskom sudu određivanje jednomesečnog pritvora za trojicu mladića, od kojih se jedan tereti za silovanje 18-godišnje devojke, a dvojica su osumnjičeni da su je držali u zatočeništvu.

"Predložen je pritvor za mladića N.B, koji se tereti za silovanje 18-godišnje devojke, te za A.M. i E.E, osumnjičene da su je držali u zatočeništvu", rekao je portparol kantonalnog Tužilaštva Alem Hamzić.

Hamzić je naveo da je pritvor predložen zbog mogućnosti uticaja osumnjičenih na svedoke.

On je rekao da je kantonalni tužilac ispitao petoricu mladića, osumnjičenih da su u martu u zatočeništvu držali 18-ogodišnju devojku, koju je jedan od njih navodno i silovao.

Mladići E.Š. i M.M. pušteni su na slobodu nakon ispitivanja, jer nije bilo zakonskog osnova za njihovo zadržavanje.

Federalni mediji javljaju da se sve dogodilo u noći sa 11. na 12. mart, ali da je devojka naknadno prijavila da je silovana.

Navodno se 18-godišnjakinja te večeri posvađala s roditeljima te je posle toga otišla u vikendicu sa društvom odnosno s petoricom muškaraca. Svi su se uz alkohol ali i drogu zabavljali, a devojka je navodno i konzumirala spid.

Tokom večeri su je fotografisali golu, ali su prilikom davanja izjava u policiji rekli kako su fotografije izbrisali i da se ne sećaju većeg dela večeri jer su bili pijani.

Ali fotografije su ipak sačuvane i pronađene. Na njima se, između ostalog, vidi jedan jedan od njih i to bez odeće zajedno s golom devojkom...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track