SRBIN TUKAO BEBU I ŽENU U ITALIJI: Dvomesečnog sina šamarao i udarao pesnicama
Foto: Thinkstock

Uhapšen zbog nasilja u porodici

SRBIN TUKAO BEBU I ŽENU U ITALIJI: Dvomesečnog sina šamarao i udarao pesnicama

Crna Hronika -
Majka pretučene bebe je kazala da mesecima trpi nasilje od strane svog nevenčanog supruga i oca deteta. Gotovo svakodnevno ju je fizički maltertirao i tukao, a kada bi se iskalio na njoj, prelazio bi na bebu, koju je šamaro i udarao pesnicama po telu

KOZENCA - Italijanska policija uhapsila je Srbina K. H. (35) u gradu Kozenca na jugu te zemlje, zbog pokušaja ubistva nevenčane supruge i njihovog sina - bebe od dva i po meseca!

Kako prenose tamošnji mediji, on je uhapšen nakon što su lekari lokalne bolnice prijavili policiji da sumnjaju da je beba, koja je nekoliko puta primljena u njihovu bolnicu u poslednjih mesec dana, žrtva porodičnog nasilja.

Majka je bebu nekoliko puta dovodila u bolnicu sa vidljivim podlivima i povredama na telu, svaki put tvrdeći da je u pitanju nesrećni slučaj. Poslednji put beba je dovedena u teškom i besvesnom stanju, a lekari su jedva uspeli da je spasu i povrate u život.

Policija je po pozivu najpre obavila razgovor sa majkom, koja je odbijala da sarađuje, tvrdeći da je njen sin ispao iz kreveca i da se tako povredio. Inspektori su, međutim, ubrzo uspeli da je slome i nateraju da prizna, a ono što je ispričala ostavilo ih je bez teksta.

- Nesrećna žena je kazala da mesecima trpi nasilje od strane svog nevenčanog supruga i oca deteta, koji je u poslednje vreme silu počeo da primenjuje i na bebi. Gotovo svakodnevno ju je fizički maltertirao i tukao, što je dokazala povredama na svom telu. Kada bi se iskalio na njoj, prelazio bi na bebu, koju je šamaro i udarao pesnicama po telu. Žena je takođe ispričala da je nasilju bila izložena i u trudnoću i da ju je suprug loptom nekoliko puta gađao u stomak, ne bi li izazvao spontani pobačaj - objašnjava izvor blizak ovom slučaju.

Policija je odmah uhapsila K. H., koji je priznao zločin, i ubrzo bi trebalo da mu otpočne suđenje.Tamošnju javnost dodatno je šokirala činjenica da zlostavljana žena nikada nije prijavila muža nasilnika.Plašila se za život

Kako prenose tamošnji mediji, nesrećna žena je u razgovoru sa inspektorima rekla da nije smela da prijavi slučaj policiji, jer se plašila za svoj život. Godinama je trpela nasilje, jer nije smela čak ni svojim najbližima da kaže za batinanje koje je dobijala kada god mu nije bilo nešto pravo.

( Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja