ŽENI UKRALI 5.000.000 DINARA: Opljačkana na Bežanijskoj kosi u po bela dana!

Razbojništvo

ŽENI UKRALI 5.000.000 DINARA: Opljačkana na Bežanijskoj kosi u po bela dana!

Crna Hronika -
Ona je oko 7 sati parkirala automobil u Ulicu Nedeljka Gvozdenovića i nakratko izašla iz vozila

Nepoznati lopovi opljačkali su u ponedeljak rano ujutru na Bežanijskoj kosi Slavicu M. (40), i iz tašne koja se nalazila u njenom "audiju" odneli oko pet miliona dinara. Kako se nezvanično saznaje, ona je oko sedam sati parkirala automobil u Ulicu Nedeljka Gvozdenovića i nakratko izašla iz vozila. Ostavila je torbu sa kompletnim pazarom jedne privatne firme. Kada se vratila novac je već nestao, a pljačkaši su pobegli bez traga, pišu Večernje novosti.

Videli ih prolaznici Pretpostavlja se da su nezaštićeni "plen" uočila dvojica lopova. Oni su prišli automobilu koji je ostao otključan i iz njega, na brzinu, uzeli torbu. Nekoliko očevidaca, koji su se slučajno zatekli u blizini "audija", pokušali su da zaustave kriminalce, ali su lopovi bili brži.

Inače, početkom marta, dogodila se slična krađa. Lopovi su usred dana, iz džipa lidera LDP Čedomira Jovanovića, odneli torbu sa čak šest hiljada evra u kešu i platnom karticom. Pljačka se dogodila dok je Jovanovićev automobil bio u perionici automobila na Vračaru. Na sedištu je ostavio torbicu sa novcem, a kad se vratio nje nigde nije bilo.

Turci imali istu sumu novcaGotovo istovremeno kada se dogodila krađa pet miliona dinara, na graničnom prelazu Gradina carinici su otkrili dvojicu Turaka, koji su iz Srbije pokušali da iznesu 52.000 evra. Kako je saopšteno iz Uprave carina, novac je pronađen kod tridesetčetvorogodišnjeg Turčina, koji je bio u društvu deset godina mlađeg sunarodnika. Zaustavljeni su u "audija Q7", na putu od Nemačke ka Turskoj. Iako su tvrdili da nemaju ništa da prijave u kaseti ispod suvozačevog sedišta, pronađena je kesa sa novcem.

(Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track