(VIDEO) I GUME SE ISTOPILE: Devojci u NS zapaljen auto, a pored njenog stradala još dva
Foto: Slađana Stojanović

Na uglu Bulevara oslobođenja i Slovačke

(VIDEO) I GUME SE ISTOPILE: Devojci u NS zapaljen auto, a pored njenog stradala još dva

Crna Hronika -
Šteta je totalna, jer je prednji deo je totalno izgoreo, a od požara je uništena i unutrašnjost automobila. Devojka A. D. je u šoku jer je auto jedva kupila, a i pod velikim je stresom jer su izgorela još dvoja kola
1 / 2 Foto: Slađana Stojanović

NOVI SAD - Na uglu Bulevara oslobođenja i Slovačke ulice u Novom Sadu, noćas je zapaljen auto “alfa romeo đulijeta”, crvene boje, novosadskih registarskih tablica, vlasništvo devojke A. D. iz Novog Sada.

Pored njenog auta, koji se nalazio na parking pored same zgrade NIS-a, zahvaćena su još dva auta, a veliku štetu je pretrpeo auto “megan”, plave boje i novosadskih tablica, dok je požar zahvatio I automobile “BMW”, beogradskih tablica.

Šteta na autu je totalna, jer je prednji deo alfe je totalno izgoreo, a od požara je uništena i unutrašnjost automobila, pa čak su se i gume istopile. Devojka A. D. je u šoku, kako kaže, kada je policija probudila oko 04.20 minuta i rekli joj da joj je zapaljen auto, nije mogla da veruje. Istrčala je napolje i imala šta da vidi.

Prošle godine ga je jedva kupila, pod velikim stresom je, a pored svog auta, jako joj je žao što su i ova dva auta nastradala, a ne zna čiji su, jer se niko još nije od vlasnika još nije pojavio. Auto je parkirala još u popodnevnim satima, s obzirom da u blizini stanuje i nije ga pomerala.

http://www.youtube.com/watch?v=fcsFuSe4kIc

Komšije iz zgrade preko puta, gde je automobil bio parkiran, kažu da su čuli zvuke poput pucnjave, da je bilo strašno, a kada su videli plamen i vatru, pozvali su vatrogasce. Policija je obavila uviđaj, a, prema nezvaničnim informacijama, prvi rezultati pokazuju da je vozilo A.D. namerno zapaljeno. Inače, ovo je već ne zna se ni koji automobil po redu, koji je zapaljen u Novom Sadu u poslednje vreme, a do sada nijedan počinilac ovakvih gnusnih dela nije otrkiven!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track