KRALJICA SILIKONA O OTMICI: Jelena je sve izmislila, ljubomorna je na mene!
Foto: Facebook

Starleta o devojci koja ju je prijavila za otmicu

KRALJICA SILIKONA O OTMICI: Jelena je sve izmislila, ljubomorna je na mene!

Crna Hronika -
Tijana Đuričić posle hapšenja predstavljala sebe kao žrtvu, plakala i ponavljala da ju je Jelena M. lažno prijavila jer joj zavidi na lepoti i novcu

BEOGRAD - Tijana Đuričić (25), u javnosti poznata kao „kraljica silikona“, koja je u utorak uveče uhapšena zbog sumnje da je 5. marta otela i brutalno mučila poznanicu Jelenu M., izjavila je na saslušanju da je žrtva izmislila zlostavljanje jer je ljubomorna na nju! Starleta koja je navodno namamila devojku u stan, pretila joj ubistvom i tukla je tvrdi da je zapravo ona žrtva.Više tužilaštvo tražilo je da se Ðuričićevoj odredi pritvor, ali Viši sud se sa tim nije složio. Osim Tijane Ðuričić, u pritvoru nisu zadržani ni Tanja M., rođena sestra žrtve, kao ni Goran B. i Ljubiša P.Ništa loše nije uradila- Protiv njih je pokrenuta istraga i u daljem toku postupka biće saslušana oteta devojka - kaže izvor Kurira.Krivicu na žrtvu, koju je Tijana Ðuričić namamila da dođe u njen stan kako bi „razmenile stvari“, svalili su i ostali osumnjičeni.- Starleta je, otkako su joj stavljene lisice na ruke, plakala i molila da je puste iz pritvora. Žalila se čak i da se ne oseća dobro, a ponavljala je i da ništa loše nije uradila Jeleni, već da je devojka ljubomorna na nju - kaže sagovornik iz istrage.Krivicu na Jelenu M., koja je policiji ispričala detalje zlostavljanja, svalila su navodno i dvojica prijatelja „kraljice silikona“.- Sve je izmislila da bi napakovala Tijani, ljubomorna je na nju jer ima mnogo para. To se nikad nije dogodilo - navodno je rekao jedan od osumnjičenih, tvrdeći da je moguće da je Jelena sve osmislila s rođenom sestrom Tanjom, koja je uhapšena zajedno s njima.Podsetimo, Ðuričićevoj se na teret stavlja da je pozvala prijateljicu da dođe u njen stan, međutim, čim je ušla, s leđa su je napala dvojica osumnjičenih. Udarili su je u glavu, ruvezali kanapom, a preko usta stavili lepljivu traku.Mučenje zbog Fejsbuka- Maltretirali su je jer je starleta sumnjala da joj Jelena hakuje Fejsbuk profil. Šutirali su je, stavljali joj nož pod grlo, pretili da će je ubiti, Tijana ju je pljuvala u lice, nazivala je ološem i šišala makazama - prepričava sagovornik Kurira iskaz koji je devojka ranije dala policiji. Jedan od dvojice momaka čak je pretio i da će joj užarenu dršku metle gurnuti među noge.Devojci, koja je jedva uspela da pobegne, na kraju su oteli 50 evra, 3.500 dinara, dva mobilna i zlatan lančić.Kurir je juče stupio u kontakt s Tijanom Ðuričić. U prvom trenutku obećala je da će odgovoriti na naša pitanja, ali do zaključenja broja više se nije javljala na telefon.

Šestoro osumnjičenihPOD LUPOM I TIJANINI RODITELJIIstragom su, kako Kurir nezvanično saznaje, obuhvaćeni i roditelji starlete.- Oni se sumnjiče da su prikrili izvršenje krivičnog dela, jer su znali šta se dogodilo u stanu njihove ćerke a nisu prijavili. Saslušani su i tužilaštvo nije tražilo da im bude određen pritvor jer nisu učestvovali u krivičnom delu - kaže sagovornik Kurira.

Teške povredePOLOMILI JOJ RUKU Četvoro osumnjičenih za otmicu Jeleni M. su navodno naneli teške telesne povrede.- Devojci je polomljena ruka, a tokom istrage biće najverovatnije naloženo veštačenje njenih povreda - kaže izvor Kurira.

Pretučena devojkaPLAŠIM SE ZA SVOJ ŽIVOTJelena M. kaže za Kurir da živi u strahu.- Ne mogu da verujem da su pušteni da se brane sa slobode! Plašim se za sebe, od straha se bojim da izađem napolje. Oni sada mogu da pobegnu ili da me napadnu ponovo - rekla nam je potresena Jelena. Ona tvrdi i da je laž da je sve osmislila sa sa sestrom, sa kojom, kako kaže, duže vreme nije u kontaktu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track