POSLE 5 MESECI UHAPŠENI RAZBOJNICI: Na Novu godinu opljačkali starce u Kikindi
Foto: Saša Urošev

Uhapšeni u Beogradu

POSLE 5 MESECI UHAPŠENI RAZBOJNICI: Na Novu godinu opljačkali starce u Kikindi

Crna Hronika -
Maskirani i naoružani razbojnici, banuli u kuću starijeg bračnog para, koja se nalazi na periferiji Kikinde. Staricu i starca su vezali, a onda preteći pištoljem odneli 2.000 evra, 8.000 dinara, zlatni nakit i ručne satove, u ukupnoj vrednosti od oko 370.000 dinara

KIKINDA - Zafir R.(38) iz Kikinde i Sadet S. (37) iz Beograda, uhapšeni su u sredu u srpskoj prestonini zbog sumnje da su 1. januara ove godine izvršili razbojništvo u Kikindi.

Kako Kurir saznaje, maskirani i naoružani razbojnici, banuli u kuću starijeg bračnog para, koja se nalazi na periferiji Kikinde. Staricu i starca su vezali, a onda preteći pištoljem, tražili da im otkriju gde drže novac i dragocenosti:­

- Iz kuće oštećenih supružnika koji imaju 91 i 81 godinu, razbojnici su odneli 2.000 evra, 8.000 dinara, zlatni nakit i ručne satove, u ukupnoj vrednosti od oko 370.000 dinara. Kod Sadeta S. je pronađen pištolj marke “magnum” i municija. Protiv njega je podneta i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materijala­ potvrdio nam je izvor blizak istrazi.

Kikindska policija podnela je krivičnu prijavu i protiv M.R. (44) iz Beograda, zbog sumnje da je izvršio krivično delo prikrivanje. On je svog rođaka Zafira R. i Sadeta S. dovezao automobilom u Kikindu, ali se pravdao da nije znao kakve su bile njihove namere.

Zafir R. ima podeblji dosije, a opisuju ga kao spretnog i okorelog provalnika. Poslednjih godina živi u Beogradu.

S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track