LJUBAVNI ČETVOROUGAO: Ubio poznanika posle svađe oko ljubavnica!
Foto: Shutterstock

Krvavi obračun u Malom Golovođu kod kruševca

LJUBAVNI ČETVOROUGAO: Ubio poznanika posle svađe oko ljubavnica!

Crna Hronika -
Mladen Bulatović (34) iz Crne Gore nožem usmrtio Aleksandra Stojkovića (41) zbog majke i ćerke sa kojima su se zabavljali

Kruševac - Mladen Bulatović (34), državljanin Crne Gore, uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio Aleksandra Stojkovića (41) zvanog Sore u kruševačkom prigradskom naselju Malo Golovođe.Krvava drama odigrala se u kući Gorana Pavlovića, u kojoj je Bulatović odnedavno živeo kao podstanar. Aleksandar Stojković iz susednog naselja Veliko Golovođe došao je u petak oko 20 časova kod Mladena Bulatovića.- Posle kraće svađe Bulatović je potegao nož i dva puta ga zario u stomak Stojkoviću. Teško povređeni Stojković prebačen je u bolnicu, ali je u međuvremenu obilno iskrvario i umro od zadobijenih povreda. Bulatović se predao policiji - kaže izvor iz istrage.Skoro su se upoznaliKako saznajemo, Bulatović i Stojković upoznali su se pre nekoliko meseci.- Poznanstvo je nastalo iz ljubavnih veza ove dvojice sa majkom i ćerkom iz drugog kruševačkog naselja, zbog čega je i došlo do rasprave i kraćeg fizičkog obračuna pre izvesnog vremena - kaže naš sagovornik i dodaje:- U petak uveče Stojković je nameravao da sa Bulatovićem raščisti račune. Veruje se da je bio već pripit, pa je posle verbalnog došlo i fizičkog obračuna i potezanja noža, koji je u rvanju zariven Stojkoviću u stomak.Kada je video šta je uradio, Bulatović je pokušao da pomogne Stojkoviću.- Međutim, pošto je Stojković krvario, pozvao je Hitnu pomoć, ali je za Stojkovića to bilo prekasno. Bulatović je sačekao policiju i ispričao šta se dogodilo. Nije poricao da je ubio Aleksandra, ali je tvrdio da je to uradio u samoodbrani - priča izvor Kurira.Znali da popijuU komšiluku kuće u kojoj se dogodilo ubistvo svi su zanemeli. Kada je reporter Kurira pokušao da pita mladića iz prve susedne kuće o ovom tragičnom događaju, majka je istrčala i brzo ga uvela unutra.- Ništa ne znamo, nikog ne poznajemo. Videli smo samo policiju - kažu i komšije iz ostalih okolnih kuća.Ipak, jedan od meštana nam je rekao da je ovo naselje doseljenika sa Kosova i Metohije i da se ljudi malo poznaju.- Bulatovića i Stojkovića znamo kao prijatelje. Nisu žestoki kruševački momci, ali su znali da popiju i bili spremni za nasilništvo. Čuo sam da je Stojković ranije imao posla s policijom - priča jedan od stanovnika ovog naselja.

ProblematičanDEDA POBEGAO OD NASILNIKAKuća u Velikom Golovođu u kojoj je živeo stradali Stojković, juče je bila zaključana.- Stojković je živeo sa dedom Stankom (84). Pre nekoliko nedelja, Stanko je zbog maltretiranja i povremenih batina od skoro uvek pijanog sinovca Aleksandra pobegao kod ćerke u Kruševac - pričaju komšije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track