Najnovije vesti

UŽASNUTI OTAC: Doberman mi izujedao blizance!

Incident u Jagodini

UŽASNUTI OTAC: Doberman mi izujedao blizance!

Crna Hronika
Moja deca sa drugom su se tu igrala, i ja sam slučajno naišao. Vidim mlađi sa drugom se popeo na ogradu, a pas kidiše. Stariji plače, pas ih je već bio ugrizao, prvo mlađega, priča otac napadnute dece

Pas rase doberman u Jagodini izujedao je dvoje dece, blizance, kojima je pružena lekarska pomoć u Domu zdravlja i hirurškom odeljenju Opšte bolnice Jagodini. Slučaj je prijavljen policiji, veterinarskoj inspekciji i Skupštini grada.

Prema rečima njihovog oca, deca su dobro, osim što su u "šoku", jedno ima dva ugriza, u predelu rebara i na nozi, a drugo na nozi i rane su površinske.

"Nisu dobili nikakvu vakcinu, jer su ranije redovno vakcinisani, a u Zavodu za javno zdravlje u Ćupriji su mi rekli da ne treba ni vakcina protiv besnila, jer ove bolesti na Pomoravskom okrugu, nema nekoliko godina", izjavio je otac dece Aleksandar Milošević.

Doberman je imao ogrlicu oko vrata i najverovatnije je pobegao od vlasnika, ocenio je Milošević.

Pas je napao decu u Ulici Radmile Đorđević, u blizini parkinga mega marketa "Roda" u petak oko 13.00 sati.

"Moja deca sa drugom su se tu igrala, i ja sam slučajno naišao. Vidim mlađi sa drugom se popeo na ogradu, a pas kidiše. Stariji plače, pas ih je već bio ugrizao, prvo mlađega", priča Milosević, koji je rekao i da je torbom udario psa, ali da je on nastavio da napada.

"Na sreću, tu su mi bila kola, sve vreme se braneći torbom od dobermana, jedno dete uguram u kola, a zatim uspem da i ovo dvoje sa ograde smestim u kola. Njihovog druga odvezem kući, a moje u bolnicu".

"Sreća u nesreći da sam izašao na vreme, a sasvim slučajno", ispričao je Milošević.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...