Najnovije vesti

KRVAVA SVADBA: Ubica Rade Šefer došao autom punim municije, planirao da pobije sve svatove!
Foto: Marina Lopičić

Kurir saznaje

KRVAVA SVADBA: Ubica Rade Šefer došao autom punim municije, planirao da pobije sve svatove!

Crna Hronika
U trenutku kada je naoružan upao u dvorište porodične kuće svoje snaje Natalije i njenih roditelja Karoline i Šandora Bajtai, u njemu je bilo najmanje 20 gostiju koji su tu bili i jutro posle svadbenog veselja

MARTONOŠ - Rade Šefer, ubica koji je u selu Martonoš kod Kanjiže u krvavom piru posle svadbe svoga sina ubio šestoro ljudi, došao je u nedelju ujutru pred kuću prijatelja autom punim municije i sa paklenim planom da pobije sve svatove, saznaje Kurir.

U trenutku kada je naoružan upao u dvorište porodične kuće svoje snaje Natalije i njenih roditelja Karoline i Šandora Bajtai, u njemu je bilo najmanje 20 gostiju koji su tu bili posle svadbenog veselja održanog dan ranije.

Kako Kurir saznaje, ubica Rade Šefer odmah je počeo sumanuto da puca, a na licu mesta je ubio prijatelje, to jest snajine roditelje, a kući snaju Nataliju i svoju bivšu suprugu Rozu, koja se odlično slagala sa snajom za razliku od njega. Njegov krvavi pohod prekinut je kada ga je mladin teča iz Francuske udario stolicom posle čega je pao i preminuo.

Seriju ubistava započeo je u selu Orom gde je ubio nekadašnjeg tasta i taštu, roditelje svoje bivše žene. 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...