SIN UBICE IZ KANJIŽE: Otac je vikao za mnom Vrati se da i tebe ubijem, ali mu je nestalo metaka!
Foto: Nemanja Pančić

Krvava svadba

SIN UBICE IZ KANJIŽE: Otac je vikao za mnom Vrati se da i tebe ubijem, ali mu je nestalo metaka!

Crna Hronika -
Povukao je obarač, ali je puška bila prazna. Ja sam iskoristio to i pobegao iz dvorišta, svedočio je Vlastimir Šefer

KANJIŽA - Vlastimir Šefer, sin ubice Radeta Šefera, koji je dan posle venčanja izvršio masakr, izjavio je da ga otac nije ubio samo zato što mu je nestalo metaka u tom trenutku.

"Povukao je obarač, ali je puška bila prazna. Ja sam iskoristio to i pobegao iz dvorišta. Čuo sam ga kako viče za mnom "Vrati se i tebe da ubijem!". Otrčao sam kod komšije da tražim pomoć", svedočio je Vlastimir.

Pre nego što je otac hteo da pucao na njega Vlastimir je video taštu Karolinu kako leži u dvorištu u lokvi krvi. Suprugu Nataliju sa kojom je bio venčan jedan dan i njenog oca nije video, jer su oni neposredno pre toga ubijeni na ulazu u kuću.

Rade Šefer je zatim ušao u kuću i ubio suprugu Rozu Šefer (47) zatim ispalio hitac u Natali Dunjon, sestru Karoline, i pogodio je u rame.

Kada je krenuo da puni pušku napao ga je stolicom Emanuel Dunjon i zatim ga davio.

Rade Šefer i žrtve, foto: Printscreen Facebook
Rade Šefer i žrtve, foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, Rade Šefer (55) iz Sente, dan pošto mu se oženio sin Vlastimir, iz lovačke puške ubio je snaju, njene roditelje, suprugu, tasta i taštu.

Mesto ubistva, foto: Nemanja Pančić
Mesto ubistva, foto: Nemanja Pančić

U napadu je ranjena gošća iz Francuske Natali Donžon, mladina tetka, a onda je na ubicu skočio njen suprug Emanuel Donžon i udario ga stolicom po glavi, posle čega je Šefer pao i preminuo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja