TRAGEDIJA: Mladić se obesio, pa pokušao da se oslobodi, ali bilo je kasno!
Foto: CILE

Dvadesetogodišnjak oduzeo sebi život kod Smedereva

TRAGEDIJA: Mladić se obesio, pa pokušao da se oslobodi, ali bilo je kasno!

Crna Hronika -
Nikola Stanojević (20) ubio se posle raskida sa S. M. (20), s kojom je bio u vezi od osnovne škole

SMEDEREVO - Nikola Stanojević (20) iz sela Lugavčina kod Smedereva obesio se lancima o orah posle raskida dugogodišnje veze s devojkom S. M. (20). Kako saznajemo, Nikola je, navodno, našao poruke drugog mladića u njenom telefonu, popio je mnogo lekova za smirenje i izvršio samoubistvo.Komšije kažu da su telo nesrećnog mladića našli u petak oko 17 časova na drvetu u blizini kuće porodice Stanojević.Odneo tajnu u grob- Našli su ga obešenog lancima visoko na drvetu, jedva su ga skinuli. Jedna ruka mu je bila toliko blizu vrata da naslućujemo da je možda u jednom trenutku i hteo da se oslobodi, ali je bilo kasno - kaže komšija koji nije želeo da mu objavljujemo ime.Nesrećni Stanojević je, prema rečima njegovih najbližih, završio srednju trgovačku školu i bio je bez posla.- Ne znam šta mu je bilo. Ništa nije slutilo na tragediju. Imao je telefon kod sebe u džepu, a njega je uzela policija. U telefonu su poruke koje bi nam možda pomogle da shvatimo zašto je to uradio - priča uplakana Stojanovićeva baba Verica.Meštani kažu da je Nikola sa S. M. bio u vezi od osnovne škole i da su nekoliko puta raskidali i mirili se.

Tuga... Nikolina baba Verica
Tuga... Nikolina baba Verica

- Svi smo u šoku, mada to njemu nije bio prvi put da digne ruku na sebe. Nedavno je popio veliku količinu lekova, ali mu je devojka tad spasla život. U četvrtak je raskinuo s njom jer je, navodno, našao poruke drugog mladića u njenom telefonu. Popio je mnogo lekova za smirenje i nikome nije jasno kako je uspeo da se pod tolikom dozom popne na vrh oraha i ubije se - kaže mladić čiji je brat sa Stojanovićem išao u školu. Prema njegovim rečima, Nikola je bio dobar dečko i trenirao je fudbal.Jedna od devojaka iz susednog sela Osipaonica kaže da je S. M. izuzetno dobra devojka, da studira u Beogradu i da ju je sve ovo mnogo potreslo.Oterali je iz kuće- Išla je te večeri kod Stojanovića u kuću da izjavi saučešće, ali ju je baba oterala, optužujući je da je ona ubila njenog unuka. Devojka se potom onesvestila. Nisu joj dali da ode ni na sahranu. Nije ga ona popela na orah i obesila ga - rekla nam je meštanka.

Žalost... Kuća u kojoj je živeo Nikola
Žalost... Kuća u kojoj je živeo Nikola

Još jedno samoubistvoUBIO SE U KUPATILUNedavno se u Lugavčini dogodilo još jedno samoubistvo.- Čovek je sedeo sa sestrom i drugaricom i pili su kafu. U jednom trenutku je otišao do toaleta. Kako se nije vratio posle 15 minuta, njegova sestra je pokucala na vrata, ali je on rekao da nije završio. Ne sluteći šta se dešava, ona je nešto kasnije ponovo otišla i našla ga obešenog o kabl od tuša - pričaju meštani.

SUPER ŠANSA

DŽOKEROM DO IGRAČKE: Finale Kurir, Pertini i Next akcije

Danas u Kuriru dobijate džoker sličicu, koju možete da zalepite na talon ukoliko vam nedostaje jedna od sličica.

Ukoliko vam na talonu nedostaje jedna sličica, danas u Kuriru na strani sedam, poklanjamo džoker sličicu koju možete da zalepite na slobodno polje na talonu.

Plus, ukoliko ste redovno skupljali sličice i samo vam talon nedostaje, u današnjem izdanju Kurira poklanjamo vam i talon.

Ukoliko ste pravilno popunili talon i imate svih pet sličica, od 28. maja do 6. juna posetite bilo koju Pertini prodavnicu igračaka, preuzmite Playmobil igračku i Bući Bući sokić.

Količine su ograničene, preuzmite svoju igračku i sokić na vreme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track